Vágólapra másolva!
Az Internazionale labdarúgócsapatának argentin csatára, Hernan Jorge Crespo elfogadta a Chelsea ajánlatát. A klasszis támadó távozását Massimo Moratti, a milánóiak elnöke is megerősítette.

Massimo Moratti, az Internazionale elnöke hivatalosan is bejelentette, hogy a gárda argentin csatára, Hernan Crespo a Chelsea-be szerződik. "Crespo a Chelsea-be igazol. Vieri, Kallon, Recoba, Martins és Ventola maradnak, viszont a védelmünket meg szeretném erősíteni."

Érdekesség, hogy az Inter sportigazgatója, Marco Branca pár órája még cáfolta, hogy az - egyes hírek szerint - 24 millió eurós üzletet nyélbe ütötte a két klub. A Chelsea korábban már megpróbált egy másik Internazionale-játékost, Christian Vierit magához édesgetni, ám az olaszok semmi pénzért sem voltak hajlandóak megválni gólfelelősüktől.

Az új tulajdonos, a július elején érkezett orosz Roman Abramovics "uralkodása" alatt eddig a román Adrian Mutut (15,8 millióért az AC Parmától), az argentin Juan Sebastian Verónt (15, Manchester United), Joe Cole-t (6,6, West Ham United), az ír Damien Duffot (17, Blackburn Rovers), Glen Johnsont (6, West Ham United), a kameruni Geremit (6,9, Real Madrid) és Wayne Bridge-t (7, Southampton) szerezte meg a klub.

[origo]