Billy Baldwin és felesége árulja Santa Barbara-i otthonát

Vágólapra másolva!
William (Billy) Baldwin amerikai színész és felesége, Chynna Phillips amerikai énekesnő és színésznő most úgy döntött, hogy megválik Santa Barbara-i három hálószobás és több fürdőszobás házuktól, amiért 3.895.000 dollárt kérnek.
Vágólapra másolva!

William (Billy) Baldwin amerikai színész, a híres Baldwin színészcsalád tagja, testvérei Alec, Daniel és Stephen is mind a filmes világban csináltak maguknak karriert. William szerepelt többek között a Higgy neki, hisz zsaru, a Tiszta játszma, Az utca törvénye és a Karácsonyi gyémántrablás című filmekben is. A Tiszta játszma című krimiben a szuperszexi Cindy Crawford topmodell és Salma Hayek voltak a partnerei. 

Színészi karrierje előtt Baldwin a Calvin Klein divatmodellje volt. Első főszerepét egy tévéfilmben kapta Robert Chambersként, Danny Aiello és Lara Flynn Boyle mellett a  Gyilkosság a Central Parkban  című filmben, amelyet 1989-ben kezdett sugározni az ABC. De kapott egy kisebb szerepet a Született julius 4-én című nagy sikerű filmebn is, amiben Tom Cruise játszotta a főszerepet.

Billy Baldwin, BillyBaldwin
William Baldwin színész és egykori modell
Fotó: Getty Images

Felesége Chynna Phillips amerikai énekesnő és színésznő, a Wilson Phillips énekes trió tagja. A házaspár most úgy döntött, hogy megválik Santa Barbara-i három hálószobás és több fürdőszobás ingatlanuktól, amiért 3.895.000 dollárt kérnek. Tavaly tavasszal a lakást havi 17.000 dollárért adták ki. Legutóbb ez a szám havi 14.000 dollárra csökkent. 

Az 1995 óta házas pár  2021-ben vásárolta meg az 1949-ben épült és azóta teljesen felújított lakást 2,9 millió dollárért. Az ingatlanhoz egy két hálószobás főépület és egy két hálószobás vendégház tartozik. 

image

A főépületben széles tölgyfa padló, boltíves mennyezet, 2,5 méter magas francia ajtók és rengeteg ablak található. Az ingatlanhoz tartozó birtokon sétány, kör alakú feljáró, fedett terasz és füves udvar is található. Egy YouTube-videóban Phillips bemutatta a felújítási munkálatok egy részét, beleértve a nyitott konyhát, a beépített elemeket és a kandallót a nappaliban. A videót IDE KATTINTVA nézheti meg. Phillips, aki a Wilson Phillips zenekar tagja, a videóban azt is elárulta, hogy melyek a kedvenc helyiségei a lakásban: egy hangulatos ablak a fő lakosztályban, ahonnan a szökőkútra nyílik a kilátás, valamint az erkély, ahonnan az egész évben virágzó növényeket csodálhatja meg. 

A lakásról további képeket IDE KATTINTVA nézegethet!

Forrás: Realtor.com