Mellvillantás és drogozás miatt lekapcsolták a videós szolgáltatást

Vágólapra másolva!
Pár napot élt a Dublint és a New Yorkot összekötő Portal.
Vágólapra másolva!

A múlt héten ünnepélyes keretek között aktiválták az írországi Dublin és az egyesült államokbeli New York városokat összekötött Portal berendezéseket. A kissé csillagkapura emlékeztető eszközök valós idejű videócsevegést tettek lehetővé a két város járókelői között, elsősorban művészeti projektről és turistalátványosságról volt szó.

portal dublin new york onlyfans
Oda-vissza történtek villantások a két Portal között
Fotó: X

A Portalok indulása nem volt teljesen botránymentes, az átadást követő órákban az ír rendőrök máris kénytelenek voltak elvezetni egy ittas nőt az eszköz elől, és ugyan a gépeket meglátogatott érdeklődők oroszlánrésze mindkét oldalon szalonképes volt, de folytatódtak az incidensek.

A közösségi médiára felkerült felvételek alapján egy amerikai OnlyFans-modell felrántotta a topját és rázogatta a meztelen felsőtestét az ír közönség elkápráztatására („Úgy éreztem, hogy a dublini emberek megérdemlik a New Yorkban házilag termesztett krumplijaim megmutatását”, mondta), cserébe egy ír férfi a fenekét villantotta meg az amerikaiaknak. Ezen túl a beszámolók alapján drogfogyasztást is közvetítettek a Portalok, plusz egyes Dublinban lévők a 9/11-es terrortámadásról mutogattak felvételeket az amerikaiaknak.

A nem rendeltetésszerű használat miatt kevesebb mint egy héttel az elindításuk után most lekapcsolták a Portalokat. A dublini városvezetés szerint műszaki megoldásokat kívánnak találni a felmerült gondokra, ezt követően a remények szerint újraindulhat a városok közti közvetítés.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!