Hamilton feleannyit keresett, mint Ronaldo

France Cannes La Fille Inconnue Red Carpet Unterhaltung Vergnügung Kino Ablenkung Animation STAR berühmte Persönlichkeit SQUARE FORMAT Model Adrian Lima, F1 driver Lewis Hamilton and model Liya Kebede pose for photographers upon arrival at the screening o
Model Adrian Lima, F1 driver Lewis Hamilton and model Liya Kebede pose for photographers upon arrival at the screening of the film La Fille Inconnue (The Unkown Girl) at the 69th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 18, 2016. (AP Photo/Thibault Camus) |/picture alliance
Vágólapra másolva!
Lehet, hogy az F1-es versenyzők túl vannak fizetve, de a Forbes listáján a mezőny legtöbbet kaszáló tagja is csak a 11. helyet szerezte meg a sportolók között. Az első száz közé mindössze négyen fértek be.

Gyakran hangoztatják, hogy a Forma-1-es pilóták fizetése túl magas, a Forbes éves listájáról azonban úgy tűnik, más sportolókhoz képest egyáltalán nem kirívó. Az utóbbi tizenkét hónap alatt Lewis Hamilton kereste a legtöbbet közülük, 46 millió dollárt – ezzel az autóversenyzők közül ő az első, az összetettben viszont csak a 11. helyen áll.

Cristiano Ronaldo számlájára csaknem kétszer ennyi, 88 millió dollár folyt be,

de Hamiltont megelőzi Lionel Messi, valamint három kosárlabdázó, két teniszező, két golfozó, és egy amerikai futballista is.

Az F1-es pilóták közül Lewis Hamilton kereste a legtöbbet az elmúlt egy évben Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verfügbar für Kunden mit Rechnungsadresse in Deutschland und Österreich. ! picture alliance/Thibault Camus

Az F1-es mezőny tagjai közül összesen négyen kerültek be az első száz közé: Sebastian Vettel 41 millió dollárral a 19., Fernando Alonso 36,5 millióval a 24., Nico Rosberg pedig 21 millióval a 98. helyet foglalja el.

Az autósport más sorozataiban indulók közül 23,5 illetve 22,2 millió dolláros keresete révén még a NASCAR két sztárja, Dale Earnhardt Jr. és Jimmie Johnson szerepel a listán.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!