Elképesztő fordulat: a magyar válogatott focista nagyon közel került a Benficához

fbl Horizontal FULL LENGTH ACTION SPORT
Alkmaar's Hungarian Milos Kerkez (R) fights for the ball with West Ham's English forward Jarrod Bowen during the UEFA Europa Conference League semi-final second leg football match between AZ Alkmaar and West Ham United FC at AZ Stadium in Alkmaar on May 18, 2023. (Photo by Ed van de Pol / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
A holland AZ Alkmaar és a Benfica szinte mindenben megállapodott a magyar válogatott Kerkez Milos klubváltásával kapcsolatban - értesültek a portugál lapok.

A CMTV portugál napilap és a Correie da Manha egybehangzó, vasárnap éjszakai információja szerint a 19 esztendős magyar hátvéd ügyében ismét beindultak a tárgyalások a Benfica és az AZ Alkmaar között – vette észre az M4 Sport.

Kerkez Milos hamarosan a Benfica játékosa lehet Forrás: AFP/Ed Van De Pol

A hírek szerint olyannyira felgyorsultak az események, hogy szinte meg is született az egyezség. A lapok arról írnak, hogy a Benfica 10 millió eurót, s további bónuszokat fizet majd Kerkezért a hollandoknak, illetve az Alkmaar 15 százalékos részesedést kap a védő további értékesítéséből is.

A CMTV értesülse szerint Kerkez öt évre ír alá a Benficához, a szerződésébe pedig 100 millió eurós kivásárlási ár kerül be.