Vágólapra másolva!
A Ferencváros szombaton 1-1-es döntetlent ért el a Kecskeméti TE ellen az OTP Bank Liga 20. fordulójában. A Groupama Arénában lejátszott mérkőzést követően Sztanyiszlav Csercseszov sajtótájékoztatón értékelt.

"Megfelelően kezdtük a mérkőzést, gólt lőttünk, megvoltak a helyzeteink is, amelyekkel nem tudtunk élni. A második félidőre változtatásokat végeztünk, majd pontrúgásból kaptunk egy gólt. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a második helyezettel játszottunk. Amellett, hogy mi vagyunk a jobb csapat, néha ez benne van a futballban, de természetesen győzni szerettünk volna – értékelt a tréner, aki kérdésre válaszolva kijelentette: nem haragszik a csapatra.

- Miért lennék mérges? 1-1-et játszottunk a mögöttünk álló csapattal. Azt játszottuk, amit szerettünk volna. 14 ponttal vezetjük a bajnokságot, 24-én vár ránk a sorsolás az UEFA Európa Ligában. Ami miatt mérges lehetek, azok a sérülések, remélem, Vécsei Bálint állapota nem súlyos"

- írja a fradi.hu.

Sztanyiszlav Csercseszov nem haragszik a játékosokra Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csercseszov arról is beszélt, hogy hol tart a csapat az UEFA Európa Liga nyolcaddöntőjére való felkészülésben.

"A csapaton belül három olyan sérültünk van, aki be van nevezve az UEL-be, ez nem egyszerű helyzet.

A helyükre lépő játékosoknak meg kell állniuk a helyüket, remélem, mire eljön a nyolcaddöntő ideje, mindenki azon a szinten lesz, ahol szeretnénk."