Utasa előtt kezdett el maszturbálni egy Uber-sofőr

Vágólapra másolva!
A 26 éves Tayla Pimlott tavaly októberben Adelaide városközpontjából utazott Campbelltown-ba egy Uber-rel, amikor állítása szerint a sofőrje maszturbálni kezdett.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Tayla Pimlott tavaly októberben, egy fárasztó munkanap után egy gyors és nyugodt hazautazásra vágyott, ezért inkább lemondott a tömegközlekedésről, és egy Ubert foglalt, hogy Adelaide-ból eljuthasson Campbelltown-ba. Állítása szerint, amikor a hátsó ülésen ülve a mobiltelefonját nyomkodta, a sofőr ütemes kézmozdulatára lett figyelmes. Amikor felnézett, megkövült attól, amit látott. 

"Tisztán láttam, hogy az Uber sofőr előveszi a nemi szervét, és maszturbálni kezd

 - mondta a Yahoo munkatársának. 

Abban a pillanatban Tayla, aki félelmében alig tudta visszatartani a könnyeit, már azon gondolkodott, hogy szégyenében inkább kiugrik a mozgó autóból. 

"Egy részem azt gondolta: 'Ó, Istenem, meghalhatok, megerőszakolhatnak, ez a férfi hozzám érhet'" - ecsetelte a bizarr történteket a fiatal lány. 

A kép csak illusztráció
Fotó: unsplash

Tayla tudta, hogy cselekednie kell. A biztonságát előtérbe helyezve, sms-t küldött az anyjának és a barátjának a helyzetről. Még a sofőr illetlen viselkedését is sikerült levideóznia, hogy azt bizonyítékként majd később felhasználhassa, amikor a hatóságoknak jelenti az esetet. A szíve hevesen vert, de az út során végig megpróbált teljesen normálisan viselkedni, kerülve a szemkontaktust a sofőrrel, mintha nem láttott volna semmit. 

Amikor a nő végre megérkezett a célállomásra, meg kellett kérnie a sofőrt, hogy nyissa ki neki az autója ajtaját. A nő felidézte, hogy a sofőr ránézett, és a leghátborzongatóbb hangon, amit valaha hallott azt mondta: "Nagyon köszönöm". A megrendült lánynak sikerült annyira összeszednie magát, hogy válaszolni tudjon, és azt mondta, hogy "Nagyon szívesen", majd sietve kiszállt az autóból. 

Hazaérve a biztonságot jelentő falak közé, azonnal jelentette a megrázó élményét az Uber szolgáltatónak, követelve, hogy bocsássák el a sofőrt, de a cég szigorú adatvédelmi nyilatkozatának köszönhetően nem közölték vele, hogy milyen lépéseket tettek. A lány megpróbáltatásai ezzel még korántsem értek véget, ugyanis a rendőrséghez is elment, hogy feljelentse a sofőrt, akit még aznap elfogtak. A férfit azonnali hatállyal kirúgták a munkahelyéről, és kitiltották a lakóhelyéről is, de a lány ennek ellenére megfogadta, hogy soha többet nem használja az Ubert. 

Forrás: Daily Star