Vágólapra másolva!
A szerdai Real Madrid - RB Leipzig Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő legtöbb vitát kiváltó esetéről immár a magyar válogatott védője, Willi Orbán is megszólalt, aki egyértelműen fogalmazott, amikor a történtekről kérdezték.

Willi Orbán és Vinícius Jr. természetesen többször is összetalálkozott a pályán az 1-1-re végződő nyolcaddöntős meccsen, az egyik ilyen eset volt, amikor a Real Madrid brazil sztárja előbb fellökte, majd két kézzel torkon ragadta a magyar válogatott védőjét.

Vinícius megúszta az esetet egy sárga lappal, ami edzője, Carlo Ancelotti szerint természetesen megfelelő büntetés volt. Kérdés, mivel sikerült így felhúzni az egyébként is szívesen hisztiző brazilt. A Magyar Nemzet cikke szerint talán egy pár perccel korábbi eset miatt forrt még a düh a Real csatárában. Minden esetre Willi Orbán szerint ez nem sárga lapos szabálytalanság volt, de akkor miért nem adott neki pirosat Davide Massa bíró?

A játékvezetőknek nincs bátorságuk ahhoz, hogy ilyen játékosokat leküldjenek. Mindkét kezével torkon ragadott. Ez tiszteletlen

 - jelentette ki Orbán, aki a lipcseiek egyenlítő gólját szerezte percekkel azt követően, hogy éppen Vinícius vezetést szerzett a Real Madridnak.

Kapcsolódó cikkeink: