Halálra gázolt egy 13 éves gyereket egy részeg sofőr Walesben

Vágólapra másolva!
Elütött egy 13 éves fiút egy férfi a dél-walesi Hirwuanban, a gyereket az illető cserben hagyta. A 19 éves Harley Whiteman később visszatért a helyszínre, bámészkodónak adta ki magát, és próbálta megakadályozni, hogy az orvosok megmentsék Kaylan Hippsley életét. A térfigyelő kamerák által rögzített felvételen jól látszik, ahogy a férfi száguldozik már a gázolás előtt is - számolt be róla szerdán egy brit lap.
Vágólapra másolva!

Előkerült egy felvétel, amin jól látszik, ahogy száguldozik a 19 éves Harley Whiteman nem sokkal azelőtt, hogy halálra gázolta a 13 éves Kaylan Hippsley-t a dél-walesi Hirwuanban

- számolt be róla szerdán a The Sun

A férfi részegen, bedrogozva ütötte el a fiút, akit otthagyott, és csak azután tért vissza a helyszínre, hogy két illetőt elvitt valahová. Bámészkodónak adta ki magát, és megpróbálta megakadályozni, hogy megmentsék a fiú életét az orvosok. 

Azt hiszitek, hogy érdekel engem ez a gyerek a földön? Miért nem hagyjátok a francba?

- mondta a mentősöknek.

Harley,Whiteman,gázolás,halál,drog
Harley Whiteman
Fotó: South Wales Police

 

Whiteman agresszív lett, miután többen mondták, hogy hagyja el a helyszínt, letagadta, hogy van autója. Míg a gyerek életét próbálták megmenteni, a férfi azzal fenyegetőzött, hogy megveri a férfit, aki el akarta zavarni. 

A 13 éves Kaylant egy kedves fiúnak nevezték, akinek mindig csillogott a szeme. 

Az eset február 29-én történt, a fiú hazafelé sétált a barátaival, amikor elütötte Whiteman a Ford Fiestájával.

Kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét.

Nemrég két kisgyereket gázolt halálra egy részeg amerikai nyugdíjas. Két hete teherautó ütött el egy ötéves kislányt egy iskola előtt, a balesetben a gyerek meghalt. Egerben egy szabálytalankodó sofőr gázolt el egy gyalogost, de Óbudán is történt egy szörnyű baleset a napokban.