hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: AFP/Patrik StollarzBianchi kezelése egyelőre Japánban folytatódik Továbbra is kritikus, de stabil a francia versenyző állapota, közölte családja csütörtökön. Lényegi változás nem tapasztalható a sérüléseivel kapcsolatban, gyógykezelése továbbra is Japánban folytatódik. A család hálás a közvélemény támogatásáért, és további tájékoztatást ígértek.

Forrás: Ferrari
Alonso csúnyán sarokba szoríthatta a Ferrarit

Állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha busásan kárpótolják. Ehhez semmi kedvük nincs, Vettel leigazolásával azonban három versenyzőjük van két autóra.

Forrás: Red Bull
Renault: Nem lenne drága feloldani a motorbefagyasztást

Támogatják a Ferrarit, mert szerintük sem növelné költségeket, ha a szezon közben is engedélyeznék a hajtáslánc fejlesztését.

2014. október 30. csütörtök

15:51Bianchi kezelése egyelőre Japánban folytatódik

Továbbra is kritikus, de stabil a francia versenyző állapota, közölte családja csütörtökön. Lényegi változás nem tapasztalható a sérüléseivel kapcsolatban, gyógykezelése továbbra is Japánban folytatódik. A család hálás a közvélemény támogatásáért, és további tájékoztatást ígértek.

15:37Nincs nyomás a Mercedesen, hogy szerződtessék Alonsót

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elmondta, nincs külső nyomás a vállukon azzal kapcsolatban, hogy leigazolják Fernando Alonsót vagy bármilyen más döntést hozzanak. Folytatni szeretnék az együttműködést Lewis Hamiltonnal, de továbbra is csak a szezon után akarnak tárgyalni vele.

12:22Román focistából lett takarító volt a Caterham igazgatója

Miközben a csapat a megszűnés határára került, Colin Kolles másik F1-es érdekeltsége, a 2016-os indulásra készülő Forza Rossa továbbra sem tett le arról, hogy nemsokára a világbajnokság résztvevője legyen. Az anyagi helyzet viszont ott is labilis, ez közrejátszhatott a Caterham csődjében is.

2014. október 29. szerda

18:25Alonso csúnyán sarokba szoríthatta a Ferrarit

Állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha busásan kárpótolják. Ehhez semmi kedvük nincs, Vettel leigazolásával azonban három versenyzőjük van két autóra.

15:122015-ös alkatrészek tesztelésére készül a Ferrari

Bár a Williamstől vissza kellene szerezniük a konstruktőri 3. helyet, közben már a következő szezonjukat is meg akarják alapozni.

12:29A Lotus nem tarthatott ki a Renault mellett

Mercedesre váltani túl jó lehetőség volt, hogy kihagyják. Szerintük a német motorszállító előnye jövőre is megmarad, bár a Renault azért le fog dolgozni valamennyit a hátrányából.

2014. október 28. kedd

12:31Egy acélmágnás testvérpár mentheti meg a Marussiát

A brit-indiai vállalkozók komolyan érdeklődnek a megszűnés szélére került istálló felvásárlása iránt. A Force India rendezte a Mercedesszel szembeni tartozását, ezért ők biztosan részt vesznek az USA Nagydíjon.

2014. október 27. hétfő

14:41Így vezet Hamilton sisak nélkül

Igaz, csak a szimulátorban, de akkor is furcsa látvány. Videó arról, ahogy a Mercedes versenyzője bemutatja az USA Nagydíj helyszínét.

11:31Biztosan csak 18 autó indul az USA Nagydíjon

Hétfőn megerősítették, hogy a Caterham után a Marussia ellen is csődeljárás indult, sőt a Sauber és a Force India sincs biztonságban. Az USA Nagydíjon csak 18 autó lesz, de Ecclestone nem tartja súlyos veszteségnek a kis csapatok kiesését. Nemsokára három Red Bull és Ferrari lehet a mezőnyben.

2014. október 24. péntek

21:00A befagyasztott motorok konzerválják a Mercedes fölényét

A Ferrari és a Renault változtatna a szabályokon, hogy behozhassa a lemaradását, a Mercedes viszont makacsul ellenáll. A Forma-1-re jellemző szövevényes politikai játszmában mindenki ködösít, ám a tétnél a dilemma sem kisebb: ha nem oldják fel a fejlesztési tilalmat, a küzdelem egyoldalú marad, ha viszont igen, a költségek valószínűleg újra az egekbe szöknek.

19:38A Caterham felmentést kapott a következő két verseny alól

A csapat valószínűleg nem áll rajthoz Austinban és Interlagosban, de Abu-Dzabiban visszatérhetnek. A csődbiztos addig is új tulajdonost keres az istállónak.

13:34Visszalépett a menedzsment, a csődbiztos kezében a Caterham

A csődbiztosnak 24 órája van arra, hogy rendezze az istálló ügyeit, a Caterham austini indulása továbbra sem biztosított. Tony Fernandes miatt csak a távozó menedzsment okolható a kialakult helyzetért.

2014. október 23. csütörtök

13:52Lezárták a Caterham gyárát, távozhat a menedzsment

Egyre nagyobb a feszültség a Caterhamnél, amelynek gyárát csütörtökön lezárták, a csapat tulajdonosai pedig már a kilépést fontolgatják. Az istállónál kritizálják a beszállítójukhoz kinevezett csődbiztos tevékenységét, de Tony Fernandes ellen is jogi lépéseket terveznek, mivel hivatalosan nem történt meg a június végén bejelentett tulajdonosváltás.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés