hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: MercedesHamilton nyílt lapokkal pókerezik RosberggelHamilton izzasztónak tartja a harcot saját csapattársával a világbajnoki címért, mert azonos autókkal nehéz előnybe kerülni a riválissal szemben. Pókerjátszmához hasonlítja a küzdelmüket, azzal a különbséggel, hogy látják egymás lapjait.

Forrás: Ferrari
A Ferrari főnöke véget vet az egymásra mutogatásnak

Marco Mattiacci szemléletváltást akar a csapatnál, továbbá több kockázatvállalást.

Forrás: AFP
Kobajasi helyett Lotterer versenyez Spában

A Belga Nagydíjra lecseréli Kamui Kobajasit a Caterham, helyette André Lotterert fogják indítani. A 32 éves német háromszor nyert Le Mans-ban.

2014. augusztus 20. szerda

10:46Hamilton nyílt lapokkal pókerezik Rosberggel

Hamilton izzasztónak tartja a harcot saját csapattársával a világbajnoki címért, mert azonos autókkal nehéz előnybe kerülni a riválissal szemben. Pókerjátszmához hasonlítja a küzdelmüket, azzal a különbséggel, hogy látják egymás lapjait.

2014. augusztus 19. kedd

6:0917 éves versenyzője lesz jövőre a Toro Rossónak

Minden idők legfiatalabb Forma-1-es versenyzője lesz jövőre a holland Max Verstappen, aki Danyiil Kvjat csapattársaként debütálhat a Toro Rossónál. Ez azt jelenti, hogy Jean-Eric Vergne-nek távoznia kell a csapattól.

2014. augusztus 18. hétfő

19:30Korán mintát kell adni a csapatoknak a 18 colos gumikból

A Ferrari mérnöke, James Allison hangsúlyozta, hogy amennyiben bevezetik a Forma-1-be a 18 colos gumikat, akkor a gyártónak legalább egy évvel előtte már prototípusokat kell bocsátania a csapatok rendelkezésére.

2014. augusztus 17. vasárnap

13:58A Forma-1-es rongyrázás nem túl diszkrét bája

A Forma-1-es csapatok exkluzív vendéglátó egységei éppolyan különlegesek, mint maguk a versenyautók, csak sokkal változatosabbak. Körbehurcolják őket Európán, némelyik szállításához tucatnyinál is több kamion kell. A Hungaroringen mindet kipróbáltuk.

2014. augusztus 15. péntek

15:18A Mercedest idiótának nézték a csapatutasítások hiánya miatt

Paddy Lowe technikai igazgató azt mondja, sokan furcsának találták, hogy csapata parancsok nélkül, szabadon engedi harcolni egymással Nico Rosberget és Lewis Hamiltont.

2014. augusztus 14. csütörtök

17:26A McLarennél egókat sérthetnek a reformok

Eric Boullier eltökélten hajt végre változtatásokat a csapatnál, még azon az áron is, hogy ezzel néhány embert megbánthat. Szerinte beosztottai támogatják a reformokat, amelyeknek már érződnek is a hatásai.

2014. augusztus 13. szerda

15:52Egy hét múlva eldől, lesz-e Orosz Nagydíj

A Nemzetközi Automobil Szövetség augusztus 19-én vizsgálja meg alaposan a Szocsi melletti pálya állapotát.

10:27Grosjean szerint Räikkönennek nem fekszik az idei autója

A francia versenyzőnek megvan az elmélete arról, hogy miért küszködik egykori csapattársa idén a Ferrarinál.

2014. augusztus 12. kedd

12:22Vettelt kifárasztotta a sikerszéria

Christian Horner szerint ez is közrejátszhat abban, hogy a címvédő idén gyengébben teljesít, de elsősorban az új autó és a technikai hibák hátráltatják.

10:49A Red Bullnak nincs szüksége technikai igazgatóra

Adrian Newey háttérbe vonulása után sem fogják senkivel betöltetni a pozíciót, az egyes részlegek főnökei együtt felelnek majd az autó fejlesztéséért. Christian Horner biztos benne, hogy az új felállással is sikeresek lehetnek.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés