Anettka megkergette Pandorát

Vágólapra másolva!
Előzetesen a szavazók 66 százaléka vélte úgy, hogy Szelence győz, kevesebben hittek abban, hogy a tévés botrányhős, a magyar Tyereskova diadalmaskodik majd a ringben. Mikor a riporternő az öltözőben faggatta, Pandora döbbent és csodálkozó arccal nézett, mint egy Krisz Rudi-koncertre tévedt metálrajongó, de azért elengedett egy fenyegetést.
Vágólapra másolva!

- Remélem, hogy szét fogom ütni! - közölte kissé tétován az erősen erotikus filmekben is szerepelt művésznő (szétültetlek, fiam!). Anettkának egy tíz nappal ezelőtti edzésen kiütötték az egyik metszőfogát (hál'istennek közben pótolták az aggasztó hiányt, különben vizuális sokk érte volna a nézőket), de Pandorának is volt baja szája tartalmával: fogszabályzóra kellett ráilleszteni a bokszban használatos fogvédőt és ez nemigen ment. Esztétikusnak semmiképp nem nevezhettük a látványt, csak bízni lehetett abban, hogy Pandi nem kap egyet az okos kis szájára a meccs során. Aztán kapott...

Forrás: [origo]

Bunyós fotók

A VV3 színésznője, a volt aktmodell igen dinamikusan kezdett, de Anettka is szerfelett aktív volt, nagy kapálózás vette kezdetét. A heves lányokat csak a kesztyűk akadályozták meg abban, hogy ne cibálják meg a másik haját vagy ne karmolják ki egymás szemét, klasszikus női kapálózás, kalimpálás vette kezdetét, így jogos volt a tapsvihar az első menet után. Terry Black barátnője le sem ült a pihenőben, így jelezte, hogy a kondival és az elszántsággal semmi probléma nincs. A második menetben az űrhajósjelölt tovább fokozta a tempót, Pandi csak menekült, mint egy riadt teknőc a terráriumban, ha nagy, szőrös kéz nyúl felé.

Egyhangú pontozással nyert Anettka, a VV drámai hősnőjének még van mit fejlődnie. - Pandora a végére belejött, kissé feléledt. Értékelhető ütései is voltak - kommentálta a meccset Kokó, de a lakók is lelkendeztek. - Nagyon kemény volt a Pandi, jól csinálta! - adta le szakvéleményét a barna lány korábbi kiszemeltje, T-boy. - Mindent beleadott! - helyeselt Ágica a háttérből, ám ez nem volt elég: a pöttöm műsorvezető komolyabban vette a felkészülést és több ideje is volt erre. Pandorának nem a ringben kell bizonyítania, máshol jobbat alakít.