A királyi család divattervezője beszélt a sajtónak Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Furcsa fotót posztolt a hercegi pár
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy III. Károlyhoz hasonlóan ő is rákos.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Nem sokkal azután, hogy kiderült, hogy a brit uralkodó rákos, Katalin hercegné március 22-én, egy videónyilatkozatban jelentette be, hogy daganatos megbetegedéssel küzd.

"Januárban komoly hasi műtéten estem át Londonban, és akkor még nem diagnosztizáltak rákkal. A műtét sikeres volt. 

A műtétet követő vizsgálatok azonban kimutatták a rákot. Az orvoscsoportom ezért azt tanácsolta, hogy egy megelőző kemoterápiás kezelésnek vessem alá magam, és most ennek a kezelésnek a korai szakaszában vagyok. 

Időbe telt, mire felépültem a nagy műtétből, ez is kellett ahhoz, hogy elkezdhessük a kezelést. Ami pedig hihetetlen nagy kihívás volt, hogy mindent a lehető legnormálisabb módon elmagyarázzunk Györgynek, Saroltának és Lajosnak, és megnyugtassuk őket, hogy rendbe fogok jönni" - vallotta be a hercegné - mondta akkor.

Vilmos herceg nehéz helyzetben van, ugyanis nem csak édesapja, de felesége is súlyos beteg, amivel nem könnyű szembenéznie. Egy közeli barátjuk elárulta, hogy ez az időszak mindenki  számára embert próbálóan nehéz, mondhatni maga a pokol - írja a People. 

Azt hiszem, a poklok poklán mennek most keresztül. 

Remélem, visszatérnek." - mondta Amaia Arrieta divattervező, aki közelről ismeri a brit királyi családot, ugyanis valamennyiük számára ő készíti a ruhákat.

13 éve házasok

Vilmos herceg és Katalin hercegné még 2011. április 29-én házasodtak össze, idén ünnepelték a 13. házassági évfordulójukat. A westminsteri apátságban tartott ceremóniára a világ minden tájáról hívtak vendégeket, összesen 1900 résztvevő vett részt az eseményen, az esküvőt pedig világszerte hatalmas érdeklődés kísérte, közel kétmilliárdan nézték a ceremóniát a televízióban.

A pár először 2001-ben találkozott a skóciai egyetemen, ahol mindketten művészettörténetet hallgattak. Kapcsolatuk 2004-ben vált hivatalossá, azonban 2007-ben rövid időre szakítottak. A nyilvánosság alig várta, hogy végre a lánykérés is megtörténjen, amire Kenyában került sor, ahol édesanyja, a néhai Diana hercegné eljegyzési gyűrűjét húzta Katalin ujjára.

Már III. Károly király temetésére készülnek

III. Károly király állapota egyre rosszabb, és nem csak a közvélemény, de a királyi család tagjai is aggódnak érte. Nemrég azonban sokkoló információ került a nyilvánosságra: állítólag a Buckingham-palota egy temetési tervet készített elő még a néhai Erzsébet királynő halála után, amit a napokban elkezdtek frissíteni. Ha esetleg úgy alakulna, hogy a király meghalna, akkor életbe lép a szigorú szabályok szerint megírt temetési forgatókönyv.