Meztelen hasát mutogatta Sztarenki Dóra, nem véletlenül - videó

Sztarenki Dóra
Sztarenki Dóra
Fotó: Instagram/Sztarenki Dóra
Vágólapra másolva!
Sztarenki Dóra videóval jelentette be, hogy terhes.
Vágólapra másolva!

Sztarenki Dóra az Instagramon mutatott magáról egy videót, amelyben egy táncos próbateremben látható egy topban, a hasát meztelenül hagyva. A rövid felvételnek nem az volt a lényege, hogy a színésznő mutogassa magát: így jelentette be, hogy terhes.

Nézze meg Sztarenki Dóra bejelentését videón!

"Állapotok. 22." – a bejegyzése mellé csak ennyit írt Sztarenki Dóra, amivel valószínűleg azt jelezte, hogy épp a terhessége 22. hetében jár.

A színésznő sok követőjét meglephette a bejelentéssel, mások azonban a korábbi fotói alapján már sejtették, hogy gyereket vár – legalábbis a hozzászólásokban így reagáltak. Ismert emberek, sztárok közül is többen gratuláltak, többek között Lilu, Gryllus Dorka, Nagy Adri, Tatár Csilla és Dobos Evelin is hozzászólt a bejegyzéshez.

Titokban ment férjhez

Sztarenki Dóra titokban – szűk családi körben, a nyilvánosság kizárásával – ment férjhez 2022-ben, az esküvőről csak utólag mutatott az Instagramon néhány fotót. A férjével, Fábián Zoltánnal két évig voltak egy pár, mielőtt összeházasodtak.

A színésznő korábban már a gyerekvállalásról is beszélt, bár akkor épp úgy nyilatkozott, hogy idegesíti, ha erről kérdezgetik, szerinte ugyanis a társadalom túl nagy nyomást helyez a nőkre ezzel kapcsolatban. "Most már tudom azt mondani, hogy igen, férjhez mentem, de aztán jön a következő kérdés, hogy mikor lesz gyereked. Aki nem is stresszelne ezen, arra a társadalom teszi rá a plusz nyomást. Én most már eldöntöttem, hogy 

ha még egyszer megkérdezi tőlem valaki, hogy mikor lesz gyerekem, megmondom, hogy akkor, amikor megtanulod, hogy mit kérdezz!

Hagyjanak békén ezzel, nem akarok erről beszélni, ez nem a te dolgod! Majd lesz, amikor úgy alakul" – idézte Sztarenki Dóra korábbi nyilatkozatát a Bors. 

Honnan ismerheti Sztarenki Dórát?

Sztarenki Dóra az ExperiDance tánctársulatban tűnt fel, a Terápia című sorozattal viszont színészi karrierbe kezdett. A magyar HBO másik sorozatában, a Társas játékban is szerepelt, de többek között olyan produkciókból is ismerős lehet színházi munkái mellett, mint a Hacktion: Újratöltve, A martfűi rém vagy a #Sohavégetnemérős.