Így akarja visszaszerezni a milliárdos vőlegénye Kárpáti Rebekát

Vágólapra másolva!
Nemrég még a közelgő esküvőjüket tervezgették, de úgy tűnik, válságba került a kapcsolatuk: Kárpáti Rebeka már az eljegyzési gyűrűjét sem hordja, és úgy tűnik, egyelőre nem akar kibékülni a gazdag vőlegényével.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron árulta el Kárpáti Rebeka, hogy újra szerelmes, és választottja nem más, mint a 17 évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Csíki Sör tulajdonosa. Úgy tűnik, a kapcsolat mégsem annyira idilli: a modell már nem hordja a jegygyűrűt, és mikor a magánéletéről faggatták, nem akart válaszolni a kérdésekre. 

A színésznő és a milliárdos üzletember szakításáról egyelőre nem tudni sokat, hiszen egyikük sem kívánt nyilatkozni a témában. Arról viszont pletykálnak, hogy nem ez az első mélypont a kapcsolatukban. Most  úgy tűnik, hogy Kárpáti Rebeka volt az, aki időt kért a vőlegényétől, tekintve, hogy a férfi ajándékokkal akarja visszahódítani a menyasszonyát.

A Zsákbamacska sajtótájékoztatóján a színésznőt egy óriási, gyönyörű rózsacsokor várta a bejáratnál, amit feltehetően a Tiltott Csíki Sör tulajdonosától kapott. A virág mellé egy bíborvörös borítékba csomagolt üzenet is járt, amit a helyszínen nem bontott ki - írja a Bors.