Hatalmas dráma: ordítva küldte haza feleségét a Házasság első látásra szereplője, végleg szakítottak - videó

Dávid Petra, Kabai András, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra legújabb részében hatalmas drámának lehettek tanúi a nézők, egy pár végleg szakított.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra hétfői adásában folytatódott Petra és Andris drámája, most azonban minden eddiginél durvább volt a vitájuk: a férfi szidta a feleségét, majd ordítva kidobta a lakásából, ami a házasságuk végét is jelenti. 

Petra úgy érzi, hogy a kapcsolatuk egy ponton kisiklott, amit már nem lehet helyrehozni, Andris pedig az érzi, hogy komoly gondok vannak a feleségével, ráadásul a történeteket szerinte nem úgy adja elő a lány, ahogy azok valójában megtörténtek.

Annyira elcsúszott ez az egész, hogy megmagyarázhatatlanul egy feszültséget érzek, mikor Petra a jelenlétemben van

 - mondta a DJ-ként dolgozó férfi.

Petra nem ért egyet a férjével, úgy érzi, hogy Andris globálisan rossz emberként akarja feltüntetni őt, míg a férfi szerint a lány egyik szava üti a másikat.

"Egy ember vagyok, aki reálisan néz rád, reálisan nézek azokra a helyzetekre, amiket kezelsz. 

Teljesen ellentétben vagy önmagaddal! Azért fogod most gyorsan összepakolni a cuccaidat, abba pakolod őket, amibe akarod, de innen menj el!

 - mondta idegesen Andris.

Petra ezt követően összepakolt, majd távozott a férfi lakásából, aki még zárat is akart cserélni, hogy soha többé ne találkozzon a feleségével.

Teljes egészében lesz@rom azt, amit az Andris mond! Ebből már nem tanulhatok, hanem pusztán magamat kell néznem, és azt, hogy ne mérgezzem magam 

- fejtette ki Petra, aki később találkozott a legjobb barátjával, Danival - aki korábban meg akarta verni Andris -, elmesélte neki a történteket, majd ünnepélyes keretek között lehúzta a wc-n a jegygyűrűjét.

Nemrég Dani megint ideges lett Andrásra, még azt is kilátásba helyezte, hogy megveri:

"Mondjuk azt, hogy eddig se volt a szívem csücske, de most már tényleg rángatja a pofonfát. Andris, tudom, hogy nem vagyunk a legjobb kapcsolatban, csak kérlek szépen, egy tanácsot fogadj el tőlem a jövendőbeli életedre. Ha így csinálsz mindent, ahogy a Petrával bántál, és így állsz mindenhez, ahogy a Petrához álltál, soha az életben még ennyit sem fogsz érni, mint amennyit most érsz. Pedig az marha kevés"– magyarázta.