Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra párja

Csabi & Gyöngyi, Házasság első látásra
Csabi és Gyöngyi, Házasság első látásra
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplői, Gyöngyi és Csabi meséltek a mindennapjaikról.
Vágólapra másolva!

Nemrég véget ért a TV2-n a Házasság első látásra című reality, amelyben a szereplőknek vakházasság, nászút és többhetes együttélés után kellett dönteniük arról, hogy folytatják-e a párjukkal – akit eredetileg pszichológus szakértők választottak ki melléjük.

A hat párból három a szakítás mellett döntött, kettő pedig úgy határozott, hogy a házasságuknak véget vetnek, de továbbra is egy pár maradnak. Így Gyöngyi és Csabi voltak az egyetlenek, akik a házasságot is folytatni akarták, bennük volt a legkevesebb kétely.

Házasság első látásra, Gyöngyi & Csabi
Gyöngyi és Csabi a végső döntéskor
Fotó: TV2 / TV2

Hónapok teltek el a végső döntés óta

Bár a műsor a képernyőn csak most ért véget, a forgatás valójában már hónapokkal ezelőtt lezajlott, a párok végső döntése óta is eltelt ennyi idő – eddig tehát azt sem tudhattuk, hogy Gyöngyi és Csabi a mai napig együtt vannak-e, ez csak a Tények Plusz friss adásából derült ki.   

A két fiatal együtt indult az utolsó epizód megtekintésére is,

ahol több más szereplővel is találkoztak, máig együtt maradtak tehát. Mint kiderült, együtt még nem laknak, mindketten megtartották a saját lakásukat – Gyöngyi azonban egyre több időt tölt Csabinál, bár az autómodelleket és az akciófigurákat egytől egyig eltüntetné, ha beköltözne.

Az adásban azt is elmondták, hogy a jegygyűrűjüktől sem szabadultak meg a műsor végeztével, bár Csabi otthon mindig leveszi, Gyöngyi pedig pont a munkájához nem hordja.

Mit tanácsolnak az új jelentkezőknek?

Mint ismert, a Házasság első látásra folytatódik, a műsor sikerét látva a TV2 már néhány epizód után bejelentette, hogy lesz második évad is. 

Gyöngyi és Csabi a Tények Pluszban az új jelentkezőknek is adtak tanácsot: előbbi szerint csak olyanok vállalkozzanak a műsorra, akik hajlandók az önfejlesztésre, de nem félnek kilépni a komfortzónájukból sem. 

Az első és legfontosabb, hogy a pszichológusok találjanak nekik egy tökéletes párt"

– vélte Gyöngyi, amit Csabi is megerősített: "Egy olyan is lehet, hogy akár találsz egy Gyöngyuszkát" – mondta egy puszi kíséretében, láthatóan jól megvannak együtt. A TV2 teljes riportját itt tudja megnézni: