Takács Zsuzska megdöbbentő dolgot árult el Zámbó Krisztiánról, ezt senki nem gondolta volna

Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska az Ázsia Expressz forgatása miatt távol vannak egymástól, hiszen az énekes az öccsével vágott neki a kalandnak. Krisztián menyasszonya azonban a közösségi oldalán megdöbbentő titkot árult el párjáról.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, A TV2 idén újra műsorára tűzi közönségkedvenc kaland-realityjét, az Ázsia Expresszt. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő szuperprodukció forgatása a napokban kezdődik a Fülöp-szigeteken, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget.

Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi kalandnak az Ázsia Expressz sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

Zambó Krisztián párja, Takács Zsuzska az Instagram-történetében árulta el, hogyan bírja, hogy az énekes a világ másik felén, távol van tőle.

"Nehezen természetesen, mert mi általában majdnem 24 órából 24 órát együtt töltünk minden egyes nap. 

Talán a legfurcsább az az, hogy nem tudom felhívni, ha történik valami... 

Illetve az alvás nehéz, de amúgy sok minden más is... Persze, van jó oldala is, óriási élményben van része és baromi sok időm lett. Szerencsés vagyok, mert nagyon kedvesek a barátnőim, minden nap beszélünk vagy együtt alszunk. Szerintem ilyenkor annak a nehezebb, aki marad a régi kerékvágásba. "- fejtette ki a véleményét.

Zsuzska arra is kitért, hogy mit szól hozzá, hogy Krisztián öccsével együtt vágott neki a kalandnak.

"Örülök neki, ez egy óriási élmény és önismeret. Jó, hogy ezt megélheti, főleg így, hogy az öccsével ment ki. 

Jó kis műsor ez, nem könnyű, de a Fülöp-szigetek gondolom mindenért kárpótolja őket

 - írta a közösségi oldalán.