Házasság első látásra: Laci szó nélkül otthagyta a feleségét, majd kikezdett Petrával - videó

Vágólapra másolva!
A Házasság látásra összes párja nemrég találkozott egymással, és bepillanthattak, hogyan működik a többiek házassága. Az eseményen viszont meglepő fordulat történt, ugyanis Laci váratlanul otthagyta feleségét, majd kikezdett Petrával.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, már összeköltöztek a párok a Házasság első látásra című realityben, ami újabb nehézségek elé állította őket – a problémáikat viszont végre megoszthatták a többiekkel is, egy közös találkozón ugyanis mind a hat pár belepillanthatott abba, hogy a többi házasság miként működik.

A TV2 műsorából kiderült, hogy Hilda párja, Laci, és Andris párja, Petra egymásra talált, elvonultak beszélgetni, és a többiek előtt sem titkolták, hogy szimpatikusak egymásnak.

"Szerintem el lettek cserélve a papírjaink. Villámcsapásként érte a kicsi lelkemet a te jelenléted. 

Miután kaptam belőled egy kóstolót, azért egy pici meg tudtál zavarni azokban a dolgokban, amit stabilnak gondoltam. 

Most még éles, de holnap már valószínűleg nem lesz az. Hihetetlen vagy, ez tetszik. Mi lett volna abban az esetben, ha én megfordulok, és te vagy ott? Te vagy a fricskája ennek a bulinak" - vallotta be a lánynak.

Petra is hasonlóan érez, aki arra kérte a férfit, hogy írjon neki másnap.

Az első benyomásom pontosan az volt, mint a tied.

 Te romantikus vagy amúgy. Akkor lettél szimpatikus, amikor elkezdtünk beszélgetni" - válaszolta.

Habár Hilda és Laci kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, hiszen az arának gondot okozott az a tény, hogy Lacinak gyereke van, vidéki, és a hatalmas szakálla is zavarta őt, az idő elteltével egyre közelebb kerültek egymáshoz. Ezért is volt kellemetlen Hildának, hogy Laci más nőhöz közeledett, aminek hangot is adott.

Nem volt jó érzés látni, hogy ennyire jól elvannak.

 Tudom Petra miben van, mit kap Andrástól, tudom, hogy ki van éhezve egy jó szóért. Laci tőlem nem sok odaadást nem kap, és valószínűleg a Petra hozzáállása neki szimpatikus - részletezte.