Horváth Gréta ismét mellkidobós ruhában mutogatja magát - fotó

Horváth Gréta
Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta az elmúlt években nagyon megváltozott, de nem csak külsőleg, belsőleg is egy teljesen más ember lett. Legalábbis erről írt legutóbbi bejegyzésében, amiben egy kicsit volt férjének is odaszúrt. Meggyes Dávid ugyanis elhagyta őt Stana Alexandra miatt, de a TV2 népszerű táncosnője két év után szakított a férfival. Horváth Gréta most egy újabb szexi fotót osztott meg követőivel.
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta legutóbbi bejegyzésében kitárulkozott, többek között arról írt követőinek kedden, már nincsen megfelelési kényszere.

Szeretem ezt az életszakaszom most nagyon, és még motiváltabb vagyok, mint valaha. Van energiám és teremtési erőm. Én hiszek ebben, működik" – kezdte az édesanya, aki ha teheti, volt férjének is üzen, így volt ez most is.

Szoktam imádkozni, szoktam meditálni. Pontosan, és úgy csinálok mindent, amire éppen szükségem van. Kényelmesen érzem magam a szituációban, amit énidőnek hívok. Nem állítok magamnak görcsösen szorongva megoldandó helyzeteket. Ha van kedvem elmosogatok, ha nincs akkor majd reggel. Ha van egy felesleges órám, és arra van szükségem, hogy szaunázzak vagy arcápolási rutint csinálják pluszban, akkor azt fogom csinálni. Nincs bűntudatom miatta már. Ami hatalmas dolog nálam, mert a megfelelési kényszerem keményen küzdöttem le magamról."

Forrás: Instagram