Szexi fehérneműs fotókkal vágott vissza az őt kritizálóknak Young G Béci felesége

Mészáros Norina
Vágólapra másolva!
Young G Béci felesége meghökkentő bejegyzést osztott meg tegnap este a közösségi oldalán, melyben róla készült szexi fotókat mutatott. Bár a képek nem ma készültek, mégis nagyon büszke arra, hogy korábban modellkedett, viszont ma már tudja, hogy nem így néz ki, hiszen sok betegségen és egy terhességen is túl van. Viszont a megváltozott külseje miatt sokan bántják, ezért gondolta, hogy a régi fehérneműs fotóival vág vissza az őt kritizálóknak.
Vágólapra másolva!

Mészáros Norina idegesen reagált azoknak, akik folyton a megváltozott külseje miatt piszkálják. Tisztában van vele, hogy már nem úgy néz ki, mint a fotózás idején, de állítása szerint ő ezt elfogadta, hiszen sok nehézséggel nézett szembe az utóbbi időben, ami idáig vezetett.

28,5 éves koromig tökéletes testtel rendelkeztem, majd kicsattantam, én voltam a legszebb és a leghumorosabb a csapatban. Rengeteg traumán átmentem, mint mindenki tudja. Kismamaként azt mondták, rákos vagyok és lehet nem élem túl, és nem lesz anyja a születendő gyereknek" - kezdte bejegyzésében Young G Béci felesége, aki elég nagy önbizalommal rendelkezett a betegségeit megelőzően.

"Friss anyukaként, 3 műtét után, elszakítva a kisbabámtól azt mondták, minden rendben lesz, hát nem volt, mert megfosztott az élet egy nagy dologtól, a méhemtől és 16 nyirokcsomótól, ami miatt dagad a lábam! Rettegtem,de megcsináltam egy nagyszerű Férj és társ mellett" - magyarázta Mészáros Norina, hogy milyen súlyos gondokkal kellett szembenéznie neki és rapper férjének, Young G Bécinek is, akinek külön köszönetet mondott a támogatásáért, és azért, hogy végig mellette állt a bajban. Mészáros Norina szerint ma már ritka, hogy házastársként így kitartsanak egymás mellett, főleg, ha ennyi problémával kerülnek szembe.

Hát nem, a testem 4 műtétet kapott hormonváltozások közepette, az orvos szerint idő mire helyre áll minden, hiába teszek érte, idő kell neki. Hát hol jöhetsz te hozzám?! Egy k*rva kemény, boldog és kiegyensúlyozott Nő vagyok, megeszlek reggelire stabilitásból. Nem leszek már ennyire csinos és szép,de januárban elindul egy folyamat,ami közelebb visz a célom eléréséhez. BOLDOG VAGYOK, különleges a lányom és a Férjem! Jó nő már voltam, és hidd el szép tányérból nem laksz jól, oda több kell! A bántó emberek,pedig tegyék rendbe magukat, mert aki stabil emberileg és lelkileg az nem bánt másokat. Undorítóak vagytok!" - zárta gondolatait Mészáros Norina, aki igen ingerülten írhatta ezeket a sorokat, viszont azt nem közölte, hogy konrétan ki és milyen módon bántotta őt a megváltozott külseje miatt.