Saját temetését kezdte szervezni a népszerű színész súlyos beteg felesége

2019 Winter TCA Tour - Day 16 GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities
PASADENA, CALIFORNIA - FEBRUARY 13: David Tennant of the television show Good Omens speaks during the Amazon Prime Video Session of the 2019 Winter Television Critics Association Press Tour at The Langham Huntington, Pasadena on February 13, 2019 in Pasadena, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A népszerű brit színész, David Tennant és felesége nehéz időszakon mentek keresztül, amikor Georgia Tennant megtudta, hogy súlyos beteg. A Ki vagy, doki? és a Jessica Jones sorozatok sztárja és a szintén színész felesége 2011 óta házasok, és öt gyereket nevelnek közösen.
Vágólapra másolva!

Georgia Tennant brit színésznőt 33 éves korában, öt évvel ezelőtt diagnosztizálták súlyos méhnyakrákkal. Az ötgyerekes édesanya egy rutinvizsgálattot követőne tudta meg, hogy nagy a baj, majd miután orvosa közölte vele a rossz hírt, annyira megijedt, hogy a saját temetését kezdte el szervezni.

- mondta a Mirrornak a színésznő.

Georgia Tennant szerint annak köszönheti, hogy túlélte a rákkal vívott harcot, hogy időben felfedezték a betegséget, a méhnyakrákját ugyanis még sikerült azelőtt kezelniük, mielőtt átterjedt volna más szervekre. Ezért is szeretné felívni a szűrővizsgálatok fontosságát, hiszen ő sem sejtette, hogy ennyire nagy a baj. Elrettentésképp egy megrázó fényképet is mutatott magáról a közösségi oldalán, ami a műtét közben készült róla.

Mint láthatjátok, még mindig nem dolgoztam fel, mivel ezt elég nehéz ezt feldolgozni. A "mi lett volna, ha?" folyamatosan itt kavarog bennem. Most úgy éreztem magam, mint egy félig rémült kisgyerek, félig egy szuperhős" - magyarázta Georgia Tennant, akinek szerencsére időben eltávolították a daganatos részeket, így nem tudott tovább terjedni a testében, azóta pedig nagyon figyel a megelőzésre.