Tíz világsztár, akire biztosan nem emlékszik az X-aktákból

X-Akták The X-Files (1993) David Duchovny, Gillian Anderson
1993-ban kapott egy vendégszerepet a Class Of '96-ben, ez után már jött is az X-akták
Vágólapra másolva!
30 éve, 1993-ban indult az X-akták, amelyben a kilenc eredeti évad alatt rengeteg vendégszereplő feltűnt – köztük pedig több olyan színész, aki később világhírűvé vált, a sorozat idején azonban még alig volt ismert. Érdemes lehet visszanézni egy-egy régi epizódot, többek között Lucy Liu, Ryan Reynolds, Bryan Cranston és Shia LaBeouf is felbukkant a szériában. Nézze meg a videókat!
Vágólapra másolva!

Lucy Liu

A legutóbb a Félig üresben vendégszereplő Lucy Liu 1996-ban került be az X-aktákba: egy beteg nőt játszott A pokol váltságdíja című részben, amely egy titkos nyereményjátékról, emberi szervek kisorsolásáról szólt. Az alábbi videón látható, amint Mulder és Scully nyomozás közben meglátogatták a karakterét.

Ryan Reynolds

Ma már nők millióinak a kedvence, a Szizigium című részben azonban még egy szerencsétlen középiskolást alakított, aki gyilkosság áldozatává vált, miután két lány behálózta. Rögtön az epizód elején megjelent, hogy megemlékezzen egy barátjáról, akit szintén meggyilkoltak, állítólag egy sátánista szertartás keretében.

Bryan Cranston

A Breaking Bad (Totál szívás) többszörös Emmy-díjas főszereplője 2000-ben a Már megint Malcolmban kapta első komolyabb sorozatszerepét, az X-akták-ban viszont már 1998-ban megjelent a Száguldás című epizódban. Alább látható az egyik jelenete, amelyben Mulder furikázta.

Felicity Huffman

A Született feleségek Lynette Scavóját mindjárt az első évadban láthattuk A jég című részben: egy kutatót játszott, aki egy alaszkai bázison segítette az FBI-ügynökök munkáját, miután egy több millió év után felélesztett féreg jó pár tudóssal végzett. A történet szerint egyébként Huffman karaktere is megfertőződött, ő azonban (legalább az epizód végéig) megúszta élve.

Shia LaBeouf

Nagyjából tizenkét évesen, 1998-ban kezdte a pályáját, és a következő évben már az X-aktákban is feltűnt A Goldberg változat című epizódban. Egy beteg gyereket alakított, akinek folyton feküdnie kellett volna – az egyik jelenetben is csak azért merészkedett ki az ágyból, hogy Scully azonnal visszakísérje.

Lapozzon, a következő oldalon újabb vendégszereplőkkel, újabb videókkal folytatjuk!