Így él most a kisbabáját egyedül nevelő Kocsis Korinna

kocsis korinna
Vágólapra másolva!
Egyedül neveli kisfiát, akinek most volt az első születésnapja. Kocsis Korinna beszámolt az anyaság első évéről.
Vágólapra másolva!

Kocsis Korinna tavaly májusában jelentette be a nagy örömhírt, hogy megszületett első gyermeke. Bár az öröm nem tartott olyan sokáig, mert a 2009-es Miss Earth Hungary tavaly év végén számolt be egy Instagram-posztban arról, hogy kisfia édesapjával már hónapokkal azelőtt szakítottak.

Forrás: instagram/realkorinnakocsis

Az anyaság első éve így nem indult olyan könnyen a szépségkirálynőnek, hiszen egyedül kellett nevelnie egyéves gyermekét.

Fogja-e tudni megfelelően etetni, altatni babáját, vajon jó anya lesz-e, stb. Az is egy hatalmas kérdés, hogyan fogja tudni beosztani az idejét. Ezek mind olyan dolgok, amiktől az elején egy új helyzetben nagyon sok a bizonytalanság. Az anyaság első éve nehéz volt és küzdelmes, főleg, hogy közben sajnos különváltak az útjaink a gyerekem apjával. De bízom benne, hogy talán már szépen lassan nagyjából minden beáll" – mesélte.

„Az alváshiány nagy nehézség. Ha az ember nem tud jól aludni hosszabb távon, akkor elég nehéz a nappali élet, de édesanyám mindenben segít nekem, amikor itt van nálam. A fogzás is egy kellemetlen és fájdalmas dolog tud lenni a picik számára, ezt eléggé megszenvedi a kisfiam is" – vallotta be a szépségkirálynő, aki azt is megemlítette, hogy most iratkoztak be bölcsödébe a kisfiával. Ha minden igaz ősszel fogja kezdeni.

Kocsis Korinna bevallotta, hogy nagyon családcentrikus, számára a család az első. "Biztosan vállalnék második gyermeket!

Ha lesz egy olyan férfi az életemben, akkor örömmel vállalnék második gyermeket" – mondta a Ripostnak.