Jon Bon Jovi visszamegy egyszerű melósnak

Szerelem, Brad Pitt-től Cloony-ig: Szexi sztárok 50 felett is, Jon Bon Jovi
Vágólapra másolva!
Jon Bon Jovi valóságshow-t forgat, amelyben visszatér szülővárosába, és megpróbálja kitalálni, hogy mi lett volna belőle, ha nem válik világhírűvé.
Vágólapra másolva!

Jon Bon Jovi a producere a TWC-Dimension által gyártott új valóságshow-nak, amely az If I Wasn't a Rock Star címet viseli. A sorozat azt mutatja be, hogy a világhírű rocksztárok hogyan élnének, ha a dalaikat nem kapták volna fel – vagyis egy időre visszatérnek régi életükhöz, bemutatva a közönségnek is, hogy honnan indultak.

Ünnepli az amerikai munkásokat Forrás: AFP/Kevin Winter

A szériában több zenész is megjelenik, de egyelőre csak Jon Bon Jovi neve publikus, aki nemcsak producerként, de szereplőként is közreműködik. "Egyszerűen azért vonz ez a projekt, mert egyfajta tiszteletadás az Egyesült Államokban dolgozó férfiaknak és nőknek. Ők az igazi rocksztárok" – mondta az énekes.

Jon Bon Jovi egyébként New Jerseyből származik, és már kamaszkorában tudta, hogy a zenéléssel akar foglalkozni. Tizenhat évesen már játszott is különböző klubokban, de közben jobbára abból élt, hogy az unokatestvére stúdiójában takarított.