Szabó Zsófi felkészül, de Lilu megnyugodhat

Lilu
Vágólapra másolva!
Volt némi mozgás az RTL Klub székháza táján is: a Jóban Rosszban szőkéje, Szabó Zsófi a TV2-től érkezett, de ettől még Lilu kap két műsort hamarosan. Kolosi Péter programigazgató reagált a lapokban olvasott cikkekre. 
Vágólapra másolva!

„Nem igaz egyik-másik újság állítása, hogy nem maradt nálunk szórakoztató műsorban bevethető női műsorvezető. Itt van Lilu, akinek a közelgő Való Világ 7 mellett lesz más feladata is, nem marad munka nélkül. Az ő pozícióit semmi nem veszélyezteti" – mondta megkeresésünkre Kolosi. Tippünk az, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! kísérőműsorát, egy talkshow-t kap a délutáni, kora esti sávban, de erre a programigazgató nem kívánt reagálni. (Korábban Lilu már vezetett ilyen beszélgetős műsort, épp az első két évad alatt.)

Szabó Zsófi Forrás: Facebook

De hogyan került a TV2 egyik ismert színésznője, a médiának jól eladható Szabó Zsófi az RTL-hez? „Akkor merült fel bennünk, hogy átigazoljuk, amikor kiderült, hogy nem érzi jól magát a sorozatában. Eleinte csak annyit kérdeztünk tőle, hogy ez igaz-e. Már akkor sejtettük, hogy ő másra is alkalmas lehet, és ez egybevágott azzal, hogy műsorvezető szeretett volna lenni. Neki ilyen motivációja volt a TV2-nél is, de Ördög Nóra érkezésével világossá vált számára, hogy nem sok babér terem mellette" – mondta.

Úgy tudjuk, személyes kapcsolaton keresztül keresték meg Szabót, aki már nem is forgat, ráadásul a karaktere meghal hamarosan. Úgy hírlik, a forgatókönyv szerint feléledt volna (vagy valamilyen trükkel visszakerült volna a szappanoperába, mint Tamás atya), és szeptember közepén kezdett volna dolgozni újfent a Jóban Rosszban-nál. „Volt hosszú távú szerződése, a szerződés meghatározza, mekkora a lelépési összeg" – jelezte Kolosi. Hogy menyit kell fizetni, ki fizet, vagy per lesz-e esetleg, arról nem akart nyilatkozni.

Lilu Forrás: Facebook

„Valóban alkalmas lehet műsorvezetőnek. Nóri kiesése persze veszteség, a nők közül Lilu maradt egyedül, régi RTL-es, aki elvezet egy show-t. Az pedig normális, hogy ha valaki jó, akkor megpróbáljuk magunkhoz kötni. Nem ez lenne az első eset, hogy a TV2 nem találja meg azt valakiben, hogy miben igazán jó, de nekünk sikerül. Hogy mást ne mondjak, Erdélyi Mónika is egykor a riválisnál kezdte" – emlékezetett Kolosi Péter. Lilu mindenesetre számíthat a VV7-re, az előkészítési szakaszban van az RTL, és persze „nagyon erős a casting". Kolosi elmondaná az olvasóinknak, mikor indul a Való Világ 7, de feltételezi, hogy a TV2 vezetői is olvassák az Origót, így inkább titkolják a dátumot, amíg lehet.

Kíváncsiak voltunk, hogy a szakmai szakítás óta van-e bármilyen, akár telefonos kapcsolat volt főnöke és Ördög Nóra között. „Nekem nincs mit mondanom neki. Illetve amit kedvem lenne mondani, azt a neveltetésem tiltja" – kommentálta a kérdést az RTL programigazgatója.