Felére csökkent a PlayStation Now ára

ps now playstation now playstation 3 playstation 4 streaming játék
Már 500-nál is több PlayStation 3-4 cím játszható PC-n és Mac-en a PlayStation Now jóvoltából
Vágólapra másolva!
Időszakosan extra big budget játékok is feltűnnek benne.
Vágólapra másolva!

Szép lassan elkezd kialakulni a verseny a felhős játékstreamelők piacán, a már jó ideje számos országban elérhető PlayStation Now a belátható jövőben komoly konkurenciát kap majd a Google Stadia, a Microsoft xCloud, továbbá az EA Project Atlas képében.

Számítógépeken is elérhető a PlayStation Now, de a játékhoz szükség van egy PlayStation 4 gamepadre Forrás: Sony

A Sony jelenleg masszívan a konkurencia előtt jár: a PlayStation Now szolgáltatása PlayStation 4 konzolról és windowsos PC-kről is elérhető, a kínálatában pedig 800-nál is több PS2 / PS3 / PS4 cím található, azaz abszolút masszív a repertoárja. Ez jól hangzik, de jelenleg két kritikus probléma is akad vele, amelyek miatt a piaci dominanciája csupán a riválisok teljes hiánya miatt megkérdőjelezhetetlen: egyrészt csak a világ 19 országában érhető el (hazánk nincs köztük), másrészt pedig elég drága.

A Sony most legalább az utóbbi problémával kezdett valamit: számottevően csökkentette a PlayStation Now előfizetési díját, és elkezdte átmenetileg elérhető játékokkal növelni az értékét.

Európában a PlayStation Now eddig havi 15 euróba vagy évi 100 euróba került, ám mostantól havi 10 euróra vagy évi 60 euróra csökkent a díja. Az első körben időlegesen elérhetővé vált, értéknövelő játékok a God of War, az Uncharted 4, az Infamous: Second Son, és a Grand Theft Auto 5; a négy remek címmel 2020. január 2-ig játszhatnak szabadon az előfizetők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!