Sokkoló: ezért nem akar Károly király találkozni Harry herceggel

Harry herceg
Vágólapra másolva!
Harry herceg május 8-án érkezett az Egyesült Királyságba, azonban III. Károly király nem hajlandó vele találkozni. Az ok egészen megdöbbentő!
Vágólapra másolva!

Mint ismert, III. Károly király nem találkozik Harry herceggel, amíg ő az Egyesült Királyságban tartózkodik. Az uralkodónak a kötelezettségei miatt nem lesz ideje kisebbik fiát fogadni. Órákkal azután, hogy ez kiderült, újabb sokkoló hír látott napvilágot: Vilmos herceg lesz a parancsnoka Harry egykori helikopter ezredének.
 "Válaszul a sok érdeklődésre és a folyamatos találgatásokra, hogy a herceg találkozik-e az apjával, miközben a héten az Egyesült Királyságban tartózkodik, sajnos, ez nem lesz lehetséges Őfelsége rengeteg programja miatt. A herceg természetesen megérti az édesapja napirendjét a kötelezettségeivel és különböző egyéb prioritásaival kapcsolatban, és reméli, hogy hamarosan találkozhat vele" - mondta Harry herceg szóvívője. 

Azonban nemrég Charlott Griffiths királyi szakértő elárulta, hogy III. Károly király általában bizonyos feltételek mellett hajlandó találkozni Harry herceggel, miszerint a szobában jelen van a felesége, Kamilla királyné is, ez azonban nem tetszett a fiának. 

"Tudjuk, hogy Károly szeret úgy találkozni Harryvel, hogy Kamilla is a szobában van, ami nem mindig népszerű döntés. Harry is a felesége nélkül volt, így ez nehézségekbe ütközött" - árulta el.

A probléma tehát valószínűleg az volt, hogy Harry nem akarta látni Kamillát, így a várt találkozó is meghiúsult - írja a Mirror. 

III. Károly király és Harry herceg
Fotó: Instagram.com/enews/

Diana hercegné testvérei találkoztak Harry herceggel

Diana hercegné testvérei ott voltak Harry herceg sportversenyének, az Invictus Gamesnek a jubileumi rendezvényén szerdán a Szent Pál-székesegyházban. A herceg autóbalesetben meghalt édesanyjának bátyja, Earl Spencer és nővére, Jane Fellowes tárt karokkal fogadták unokaöccsüket a templomban.

Harry herceg 2014-ben alapította a sportversenyt, amelyen a résztvevők sérült katonák és veteránok. Különösen jól eshetett a hercegnek édesanyja testvéreinek jelenléte, különösen azok után, hogy az édesapja, III. Károly nem találkozik vele angliai tartózkodása során. Az uralkodó arra hivatkozott, hogy nagyon sűrű a programja, egyszerűen nem tud időt szakítani fiára. 

A herceg csodálatát fejezte ki a versenyen résztvevőknek és azoknak is, akik a sérült katonák életét igyekszenek szebbé, könnyebbé tenni.