Mindig különlegesnek érezte magát a Next Top Model Hungary egyik legmegosztóbb szereplője

Vágólapra másolva!
Baranyi Panna tudja, hogy sokan nem kedvelik, de ezzel nem foglalkozik.
Vágólapra másolva!

A Next Top Model Hungary versenyzője, Baranyi Panna a követői kérdéseire válaszolt a TikTokon élő adásban, ahol azt is elmondta, hogyan változott az élete a műsor óta, és hogy miért jelentkezett Magyarország következő topmodelljének.A fiatal lánynak sok konfliktusa van a többi lánnyal, és tudja, hogy a nézők közül is sokan vannak, akiknek nem túlságosan szimpatikus.

Teljesen megváltozott az élete

"Nagyon sok dolog történt a műsor óta velem, teljesen felfordult az életem. Nagyon sokat tanultam a műsorból, sokat tapasztaltam, menő divattervezőkkel dolgozhattam együtt, olyan jó fotósokkal, akikkel lehet, hogy enélkül soha" - mesélte a TV2 műsoráról, ahol minden alkalommal neves szakemberekkel dolgozhatott, nem beszélve a zsűriről, akiket megismert. 

A modell azt is bevallotta, hogy szerinte nem véletlenül került be ebbe a sikeres műsorba, hiszen neki mindig is nagy tervei voltak, és úgy érzi, nagy dolgokra hivatott.

Én tudtam, hogy valami lesz velem, van az az érzés, hogy különleges vagy. Nem akarok nagyon naivnak tűnni vagy valami űrutazónak, nem vagyok álomvilágban. Viszont mindig is azt éreztem, hogy nekem központi szerepem van és lehet, hogy meg tudok változtatni valamit a világban. Lehet, hogy rosszul gondolom, de azt érzem, hogy nekem központban kell lennem és valahogy a tévé vagy a média világában kell elhelyezkednem. De hogy lesz-e valami a jövőben ebből, azt még meglátjuk

- magyarázta a követőinek.


A nehézségek ellenére követi az álmait

A TV2 legújabb sztárjának nagy álma volt, hogy szerepelhessen, és úgy érzi jó úton van afelé, hogy ezt elérje, ezért a követőit is arra biztatja, hogy tegyenek azért, amit szeretnének elérni.

"Ha gondolkoztok ilyesmin vagy van bármi, amitől féltek, merjetek belevágni. Én eljöttem ebbe a műsorba szerencsét próbálni, követem az álmaimat és lehet, hogy nyers vagyok, de szerintem semmi baj azzal, hogy követem az álmaim és kicsit nyersebb személyiségem van"  - mondta.

Panka, bár tudja, hogy megosztó személyiség, a negatív vélemények nem tartják vissza attól, hogy önmaga legyen.

Az, hogy sok utálóm van a Facebookon, bevallom, nem érdekel. Ez vagyok én, nem tudok megváltozni és nem is szeretnék. Lehet majd felnövök, benő a fejem lágya és nem leszek ilyen hebrencs, de az álmaimat mindig követni fogom!