Kiröhögik és alkalmatlannak tartják a RTL Klub új mentorát

Valkusz Milán, ValkuszMilán
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub a gyenge nézettség miatt mentorcserével próbálkozik, de kinevetik a döntést.
Vágólapra másolva!

Mint kiderült, mentorcserével próbálja az RTL Klub feltámasztani az elfáradt, unalmas X-Faktort, amelyet rossz nézettségi számok miatt egyszer már lecserélt a Voice-ra. Utóbbit is megverte nézettségben a TV2, most pedig a visszatérő X-Faktor új mentorát, Valkusz Milánt gúnyolják a Redditen.

Valkusz Milán, ValkuszMilán,
Valkusz Milán 
Fotó: Flajsz Péter - 24 Óra

“Nem tudom, hogy mit lepődnek meg ezen az emberek. Az X-faktor évek óta egy színvonaltalan sz.r műsor, tele megrendezett jelenetekkel és túlértékelt, magukat már sztárnak képzelő versenyzőkkel, a semmirekellő mentorokról nem is beszélve” - háborgott egy kommentelő.

“Az nem baj, hogy kábé három éve vannak a zenei életben, kis túlzással, de ő már mentor. Tényleg, lassan Irénke is lehetne mentor, van annyi száma, mint a Valmarnak” - írta egy kommentelő utalva a botrányos Varga Irénre. “Így van, az RTL megindult a lejtőn lefele” - kontrázott egy másik.

“De nem tud beszélni, az nem hátrány?” - kérdezte egy netező. “Rakjanak mar oda egy olyan embert, aki tud összetetten es szépen beszelni! Ő egy báb lesz” - jegyezte meg egy másik kommentelő.  

“Újabb nagy név a szakmában!” - gúnyolódott egy olvasó. “Egyrészt, ha már a zsűri háromnegyedét lecserélték, lecserélhették volna az egészet is. Ha meg már volt csere, akkor rakhattak volna olyanokat is, akik valóban érdemesek rá” - vélekedett egy netező. “Nem, persze hogy nem lesz jó. Fiatal, tapasztalatlan” - summázta a véleményét egy másik kommentelő a Redditen.