Azonnal kórházba kellett szállítani a stúdióból a TV2 sztárját

Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Egy forgatáson lett rosszul, infúzióra került.
Vágólapra másolva!

Vivi a Next Top Model Hungary forgatásán lett rosszul. Vizet kért, orvos is látta, majd megállapították, hogy beteg, és kimerült is lehet mellé. A hírt később Ördög Nóra közölte a lányokkal. Videón a bejelentés:

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én került először adásba a Next Top Model Hungary, ami  azóta minden héten vasárnap este, főműsoridőben, azaz 20 órától látható a TV2 műsorán. Az eredeti formátum az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több mint húsz országában további 70 évadot élt meg. A valóságshow hazai verziójában a modelljelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket.

Vivi kimerült, kórházba vitték                   Fotó: TV2

Mi a tét?

A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük van, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét, azaz Axente Vanessát, Tomán Szabinát, Merő Pétert és Tombor Zoltánt, akik eldöntik, hogy ki az, aki esélyes a végső győzelemre. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modellszerződése vár a győztes modellre, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is.

24 győztes volt az USA-ban

Az eredeti műsor 24 évadot élt meg Amerikában, háziasszonya és kitalálója is a világhírű szupermodell, Tyra Banks volt, aki sokszor nem bánt kesztyűs kézzel a versenyzőkkel, és kegyetlen módon megalázta őket. A formátumot számos ország átvette már az évek során, azonban Magyarországon ez az első évad. A Topmodell leszek! eddig mindenhol hatalmas sikert aratott, viszont a győzteseknek nem minden esetben sikerült beváltani a hozzájuk fűzött nagy reményeket.

Nem mindenki futott be

Az America’s Next Top Model már az első évaddal is elképesztő sikernek örvendett a 2003-as indulását követően, eddig összesen 24 évadot élt meg. Az eredeti műsort eredetileg  a UPN sugározta, majd 2006-os felfüggesztésével a hetedik szériát már a jogutódja, a The CW adó tűzte műsorra, és azóta ez a csatorna legnézettebb műsora. A 23. évad kivételével mindegyiket Banks vezette, abban az évben Rita Ora énekesnő váltotta a modellt. Csak Amerikában eddig 24 győztes modellt termelt ki a tehetségkutató, azonban nem volt ez sem garancia arra, hogy sikeresek lesznek. Az eddigi győztesek többsége a műsor után állandó modellmunkát kapott, és néhányan végül az újonnan szerzett hírnevüket más tevékenységekre fordították, például műsorvezetésre vagy színészkedésre, míg mások teljesen eltűntek a reflektorfényből.