Minden idők legemlékezetesebb focireklámjai

Minden idők legemlékezetesebb focireklámjai, kultúra
Vágólapra másolva!
Minden valamirevaló sör-, üdítőital-, sportfelszerelés- és parfümgyártó cég tudja, hogy ha nem rukkol elő valami ötletes és maradandó reklámmal a futballrangadók idejére, akkor labdába sem rúghat vásárlóinál. Így persze nem csoda, hogy évről évre és bajnokságról bajnokságra egyre több vállalat áll elő szuper kisfilmekkel, melyek főhősei általában az adott versenyen szereplő legnagyobb sztárok. A Life.hu összegyűjtötte az elmúlt néhány év legmaradandóbb alkotásait.
Vágólapra másolva!

A zene, amitől te is várni fogod a focivébét! című cikkünkben összegyűjtöttük már a legemlékezetesebb focihimnuszokat, most pedig ugyanezt tesszük a kedvenc reklámjainkkal is.

A Pepsi szumós videója

A 2002-es, Dél-Korea és Japán által megrendezett labdarúgó-világbajnokságra készült a Pepsi emlékezetes reklámja, melyben olyan sztárok szerepeltek, mint David Beckham, Raul, Roberto Carlos, Juan Sebastian Veron, Emmanuel Petit, Rui Costa és Edgar Davids.

Az Adidas legcukibb alkotása

A sportszergyártó a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokságra alkotta meg az alábbi kisfilmet, melyben két kisfiú, José és Pedro csinálnak maguknak saját focicsapatot. A fiúk még csak meg sem lepődnek, amikor a kiválasztott világsztárok megjelennek a grundon, azonnal magukra öltik a szigorú edzők szerepét. A szupersztárdömping pedig garantált.

Nike-kisfilm különös szemszögből

Nemcsak a sztárfocisták felvonultatása, de a legkeresettebb rendezők felkérése is hozzátartozik a tökéletes focireklám elkészítéséhez. Ezt például nem más, mint Guy Ritchie rendezte, aki egy egészen különös perspektívát álmodott meg. Az alkotás a 2008-as labdarúgó-Európa-bajnokságra készült, melynek Ausztria és Svájc adott otthont. A műben olyan világsztárok tűnnek fel, mint Ruud van Nistelrooy, Cesc Fábregas, William Gallas, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Marco Materazzi, Zlatan Ibrahimovic, Nani és Arséne Wenger.

Ugyancsak Nike, és a jövő kezdete

Szerintük ez volt a 2010-es labdarúg- világbajnokság egyik legjobb promóciója. A Dél-afrikai Köztársaságban megrendezett viadal szüneteiben sokszor feltűnt, unásig néztük, de sokadszorra is érdekes volt látni, mi is motiválja igazán kedvenceinket. Bár reméljük, csak a filmben...

2014: Az idei felhozatal

Idén a labdarúgó-világbajnokságot Brazíliában rendezik, méghozzá június 12. és július 13. között. Így májusban még korai ellőni a vébére készített reklámfilmeket, de két gigacég máris betekintést engedett idei alkotásaiba. A Coca-Cola és a Nike videója megalapozza a hangulatunkat, és előcsalogatja focikedvünket, ha esetleg eddig háttérbe szorult volna. És hogy vajon sikerül-e a címvédés a spanyol válogatottnak? Kicsit több, mint két hónap, és kiderül.

David Beckham a húgával tolt egy szülinapi szelfithttp://www.life.hu/bulvar/20140503-david-beckham-es-novere-kozos-foton.htmlNem csak Lily Allen töltött fel szülinapos szelfit, hanem David Beckham is. A két sztár május 2-án ünnepelt - Lily a 29., David a 39. születésnapját.TV + BulvárOrigoDe jó nekünk! David Beckham félmeztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/news/20140424-david-beckham-felmeztelen.htmlA jelenleg Kínában tartózkodó egykori focista egy luxushotel medencéje mellől tudósított felsőteste és kedélye állapotáról.NewsOrigoRendesen őszül David Beckhamhttp://www.life.hu/news/20140413-david-beckham-futballista-oszul.htmlLe sem tagadhatná a korát a nők bálványa, David Beckham. A 38 éves futballista borostásan mutatkozott, és bizony, ez a szakállkezdemény erősen őszül.NewsOrigo