Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool és a magyar válogatott focistája, Szoboszlai Dominik szeptember végén szakított addigi barátnőjével, Gécsek Fannival. A Gécsek család egy jó barátja azonban állítólag arról tájékoztatott, hogy a páros ismét kapcsolatban él egymással.

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni közös fényképei 2023 szeptemberének végén tűntek el a focista és a korábbi teniszező Instagram-oldaláról is, és már nem is követik egymást a felek. A páros 2020 vége óta élt kapcsolatban, de a magyar válogatott focista menedzsere, Esterházy Mátyás ősszel megerősítette, hogy ez a kapcsolat véget ért.

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni szeptemberben szakítottak Forrás: szoboszlaidominik/instagram

Sokan úgy gondolták, hogy a távkapcsolat okozta a szakítást, másokban pedig az vetődött fel, hogy esetleg egy harmadik fél miatt ért véget Gécsek és Szoboszlai kapcsolata. Az Európa-bajnok kalapácsvető, Gécsek Tibor lányát többek között a dán sztárteniszezővel, Holger Runéval is kapcsolatba hozták a szakítás után.

Ismét összejött Gécsek és Szoboszlai?

A magyar válogatott csapatkapitányának a szerelmi élete háttérbe szorult, most azonban egy Reddit-felhasználó megírta, hogy a Gécsek család egy jó barátjától úgy értesült, hogy ismét egy párt alkot Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni. ismét szerelmes.

− idézte az informátor szavait a Bors és a goal.com is.

Szoboszlai Dominik, Gécsek Fanni
byu/UpperSlip6674 intalk_hunfluencers

A szerelmesek állítólag azért nem jelentették be, hogy ismét egy párt alkotnak, mert nem szeretnék a nyilvánosság előtt élni kapcsolatukat.