Vágólapra másolva!
A korábbi Premier League-focista, Danny Graham még 2022-ben okozott balesetet, amelynek felvételei most kerültek nyilvánosságra.

A 37 éves, egyszeres U20-as válogatott Graham karrierje során számos kisebb csapat mellett olyan nagy nevű klubokban is megfordult, mint Middlesbrough, a Leeds United és a Sunderland. 2021-ben vonult vissza, de 2022 novemberében ismét ő került a sport és bulvár lapok címoldálara, miután részegen behajtott egy boltba a terepjárójával.

Elmondása szerint öt-tíz sört ihatott meg az eset előtt, az viszont biztos, hogy a véralkoholszintje a megengedett érték közel háromszorosa volt. Legnagyobb szerencséjére senki nem sérült meg a balesetben, ezért is úszhatta meg Graham 180 óra közmunkával. És persze a jogosítványát is bevonták, két évig nem ülhet volán mögé.

Graham ezzel tagja lett az épületekbe behajtó focisták nem éppen illusztris klubjának: a napokban írtunk róla, hogy az Udinese játékosa, Destiny Udogie egy bárba, míg a belga Leuven focistája, Sofin Kiyine egy sportcsarnokba hajtott be.