Az Inter edzője a középső ujját mutatta a Juventus elnökének, jött is rá a válasz - videó

fbl Horizontal
Inter Milan's Italian coach Antonio Conte gives instructions during the Italian Serie A football match Inter vs Juventus on January 17, 2021 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
A gól nélküli döntetlennel, így Juventus-továbbjutással záruló Olasz Kupa-elődöntőben a vendég Internazionale vezetőedzője, Antonio Conte félreérthetetlen üzenetet küldött a torinói klub elnökének. Amire hasonlóan egyértelmű választ kapott.

A Juve idegenbeli 2-1-es győzelmét követően az Interen volt a nyomás, hogy gólt szerezzen, de ez nem jött össze az első félidőben (és később sem), a Juventus kispadján pedig minden jó hazai megoldást hangos örömujjongás kísért. Ezt Antonio Conte, a Juventust 2011 és 2014 között irányító, a csapattal három bajnoki címet nyerő Inter-edző viselte a legnehezebben, aki a félidő lefújását követően az öltözőbe menet a középső ujját mutatta egykori főnökének, a Juve tulajdonosának, Andrea Agnellinek.

Miután a felek annak idején nem a legnagyobb barátságban váltak át, nem volt meglepő, hogy a találkozó lefújására megszületett Agnelli válasza is, aki azt tanácsolta Conténak, hogy dugja az ujját az alfelébe.

Az Olasz Kupa döntőjében május 19-én a Juventus az Atalanta–Napoli párharc (az első mérkőzésen 0-0) továbbjutójával mérkőzhet meg a trófeáért.