Egészen elképesztő dolgot tiltott meg az AS Roma a játékosainak

fbl Horizontal
AS Roma's Italian midfielder Daniele De Rossi (FRONT) celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto on March 6, 2019. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma focicsapata meghökkentő intézkedést vezetett be, ugyanis megtiltotta a játékosainak, hogy napjaink egyik legnagyobb rapsztárjával, Drake-kel fotózkodjanak, okulva más csapatok hihetetlen balszerencséjéből.

A kanadai rapper hatalmas sportkedvelő, előszeretettel mutatkozik világsztárokkal. Azonban borzalmas kabala, és amelyik csapat mezét felveszi, az szinte biztosan vereséget szenved, vagy kiesik, és tuti, hogy nem lesz bajnok. Ugyanez igaz, ha közös fényképet csinál egy-egy sportolóval. Mutatjuk a bizonyítékokat.

Remek közös fotó Aubameyanggal (második oldalon), négy nappal később az Arsenal kikapott az Evertontól.

View this post on Instagram

About last night @champagnepapi

A post shared by Aubameyang (@aubameyang97) on

Layvin Kurwaza, a Paris St. Germain védője bajnokavatásra készült a Lille ellen. Drake-et is átjárta az ünnepi hangulat, gyorsan csináltak egy közös képet. Végeredmény: Lille-PSG 5-1, a fővárosi csapat elmúlt 10 évének legsúlyosabb veresége a bajnokságban.

View this post on Instagram

With the @champagnepapi @bassforreal

A post shared by Layvin Kurzawa 20 (@kurzawa_20) on

És a legfrissebb: Kevin De Bruyne is lőtt egy szelfit a zenésszel, a Manchester City pedig búcsúzott a Bajnokok Ligájától.

Összegyűjtve, kiegészítve Jadon Sanchóval és Paul Pogbával:

Nemcsak az európai focistákat és klubokat sújtja a Drake-átok, Észak-Amerikában is balszerencsét hoz mindenkinek. A torontói születésű előadóművész hatalmas Maple Leafs- (NHL) és Raptors-drukker (NBA), utóbbinak egyébként hivatalos nagykövete is.

Nos, a hokisok1967 óta nem nyertek bajnoki címet, a kosarasok pedig még soha.

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban például kilátogatott a Toronto Maple Leafs-Boston Bruins rangadóra, ami a két csapat rájátszásbeli párharcának 4. mérkőzése volt. A négy győzelemig tartó csatában összesítésben 2-1-re vezetett a kanadai együttes, aztán megjelent Drake az Air Canada Centerben, a Leafs pedig 6-4-re kikapott.

Ezekből okult az AS Roma vezetősége, és hivatalos közleményben megtiltotta a focistáknak, hogy Drake-kel fotózkodjanak a szezon végéig. Hátha meglesz a Serie A dobogója.