Vágólapra másolva!
Egészen biztos, hogy történelmi pillanat lesz, amikor a szombaton elkezdődik a Liverpool - Burnley Premier League-mérkőzés az Anfield Roadon.

Az egyelőre kérdéses, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya, a Chelsea elleni rangadón emlékezetes gólt szerző Szoboszlai Dominik pályára léphet-e a szombati bajnokin, miután a londoni csapat elleni meccsen ismét érezte egy korábbi sérülését, az viszont biztos, hogy történelmi mérföldkőhöz érkezett a Liverpool csapata.

Először lesznek szurkolók a kibővített szektorokban Forrás: AFP/Paul Ellis

Ugyanis, mint arra a Magyar Nemzet Online cikke rámutat, befejeződött az Anfield Road bővítésének egyik szakasza, és először nyitnak meg egy 3000 férőhelyes új lelátórészt, így a patinás stadion történetében először több mint 60 ezren szurkolhatnak a lelátókon.

A Liverpool 23 forduló után vezeti a bajnokságot, de a címvédő Manchester City hétfőn 3-1-re győzött a Brentford vendégeként, és így egy meccsel kevesebbet játszva két pontra megközelítette a Liverpoolt. De a harmadik helyen álló Arsenal is csak két pontra van a Pooltól, a City jobb gólkülönbségével került a londoniak elé.