Vágólapra másolva!
A portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Porto vezetőedzője, Sergio Conceicao eltiltotta a csapatedzésekről négy játékosát, ugyanis Jorge Sánchez, André Franco, Iván Jaime és Toni Martínez állapotával sem volt megelégedve.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Arsenal ellen büntetőpárbaj után kiesett Porto szombaton hazai pályán csak 2-2-es döntetlent játszott a Famalicao csapata ellen, így 11 pontosra nőtt a hátránya a portugál liga második helyén álló Benfica mögött. A szünetben 2-1-es hátrányban volt a Porto, a második félidőben pedig Iván Jaime és Jorge Sánchez sem tért vissza a pályára, továbbá Toni Martínez és André Franco már a meccskeretében sem volt a hazaiaknak.

Porto, Arsenal, Bajnokok Ligája
Iván Jaime is pályán volt a Porto csapatában az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-kiesésnél
Fotó: MIGUEL RIOPA / AFP

Conceicao a Porto négy játékosát is eltiltotta a csapatedzésektől

A portugál Maisfutebol információi szerint a Porto edzője, Sergio Conceicao a héten úgy döntött, a csapat edzéseiről eltiltja a megnevezett négy játékost, és egyéni tréningekre küldte őket. Sajtónformációk szerint Jaimét azért, mert a spanyol utánpótlás-válogatott focista túlsúllyal küzd, André Francót és a 41-szeres mexikói válogatott Sánchezt a játékhoz való hozzáállásával vádolta Conceicao, a szintén spanyol Toni Martínezt pedig azért száműzte, mert a guimaraesi Vitória SC elleni hazai bajnoki vereség során 

a pályán töltött 16 perce alatt egyetlen sprintet sem hajtott végre.

Az FC Porto legközelebb szerdán este, a Portugál Kupa elődöntőjének visszavágóján lép pályára, az első meccsen idegenben 1-0-ra győzött a Vitória vendégeként.

Kapcsolódó cikkek