Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, jó esély van rá, hogy a Feyenoord holland edzője, Arne Slot válthatja a szezon végén távozó Jürgen Kloppot a Liverpool kispadján. Az esetleg új edző érkezéséről megkérdezték a Liverpool csapatkapitányát, Virgil Van Dijket is, aki alkalmas tartja a honfitársát a feladatra.

Ahogy azt korábban megírtuk, Michael Edwards sportigazgató vezetésével a Liverpool harcba szállt a holland edzőért, akinek a megszerzése nem tűnik egyszerűnek. A Liverpool megtette első ajánlatát a Feyenoordnak a Jürgen Klopp helyére kinézett edzőért, azonban a holland csapat elutasította azt, de a két klub folyamatos tárgyalásban áll egymással.

Arne Slot stílusa remekül illene a Liverpool támadófocijához
Fotó: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A holland edző érkezésére tehát még várni kell, mindenesetre Liverpoolban egyre komolyabban hisznek abban, hogy összejöhet a házasság. Kedden este a csapat elbukta az Everton elleni városi rangadót, így könnyen lehet, hogy a Liverpool kiszállt a bajnoki címért folytatott harcból. 

A találkozó után a holland Viaplay Sport Nederland kérdezte Virgil Van Dijket, a Liverpool csapatkapitányát, hogy mit szólna, ha a honfitársa venné át a csapat irányítását. 

„Ebben e helyzetben nehéz most erre válaszolni” - mondta a holland védő miután csapata 2-0-ra elveszítette a szezon egyik legfontosabb meccsét. 

Arne Slot szerintem az egyik legjobb holland edző. Úgy gondolom, az ő játékfilozófiája alkalmassá tesz arra, hogy a Liverpool edzője legyen. Ez csak az én véleményem, az alapján, amit olvastam és hallottam, de úgy tudom, még messze nem végleges. Meglátjuk. Majd a következő szezontól koncentrálunk erre

 – fogalmazott Van Dijk, akinek a csapata a vesztett pontok tekintetében már öttel van lemaradva a címvédő Manchester City és hárommal az Arsenal mögött. 

A találkozón egyébként Szoboszlai Dominik kezdőként lépett pályára, de a 63. percben lecserélték, és fájdalmas arccal hagyta el a pályát. A Nemzeti Sport azt írja, hogy Szoboszlai több rúgást is kapott a meccsen, de nincs komoly baja, csak az egyik rúgás után a vádliján felszakadt a bőr. 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.