Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Bognár István szerződését, aki így a következő idényben is fővárosi kék-fehér csapatot erősíti majd az élvonalban.

"Remek szezont zárhat Bognár István, akinek az elmúlt évadja a teljes pályafutását tekintve is a legjobbak közé sorolható. Remek hír, hogy a rutinos játékossal sikeres egyeztetéseken vagyunk túl: 

megszületett a megállapodás szerződésének meghosszabbításáról, így "Stefi" a következő idényben is az MTK Budapestet erősíti majd az élvonalban"

 - számolt be a közleményében az MTK.

Bognár István, MTK
Bognár István marad az MTK-nál
Fotó: MTK Budapest

Bognár István hosszabbított az MTK-val

A középpályásként, de akár támadóként is gyakran bevetett Bognár István jelenleg a házi kanadai tabella élén áll (23 ponttal) ebben a szezonban: 31 tétmérkőzésen 10 gólt szerzett, valamint előkészített 13 találatot - ezzel pedig a gólok és az asszisztok terén is ő teljesített eddig a legjobban az MTK-ban. Sőt, a teljes NB I-es mezőnyt tekintve is van esélye arra, hogy ő nevéhez fűződhet a legtöbb előkészítés a szezon végén.

A kreatív játékost a csapatcélok elérése mellett még egyéni célok is vezérelhetik az idény hátralévő részében, hiszen amennyiben még betalál, akkor beállíthatja korábbi szezoncsúcsát, ha pedig sikerül még gólpasszal segítenie a csapatot, akkor ez lehet a legeredményesebb MTK-s szezonja az NB I-ben ebből a szempontból.

A klubvezetése továbbra is kiemelten szeretne építeni Bognár István képességeire, éppen ezért tárgyalásokat kezdeményezett vele a jövőre lejáró szerződése meghosszabbításáról.

 A megegyezés meg is született, hiszen a játékos is az MTK-ban képzeli el a jövőjét. Bognár István további két évre kötelezte el magát a fővárosi klubhoz.

Az MTK-val kapcsolatos hír, hogy az elmúlt három fordulóban nem állhatott a csapat rendelkezésére Molnár Rajmund, akire a Ferencváros elleni örökrangadón sem számíthat a szakmai stáb, hiszen a játékosnak komoly fájdalmat okoz az, hogy elvékonyodott sérvkapuja.  Visszatérésének időpontja egyelőre kérdéses, hiszen arra is van esély, hogy elkerülhetetlenné válik a műtét - ebben az esetben hosszabb kihagyás is várhat rá, és az idei szezonban már aligha léphetne pályára.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.