Vágólapra másolva!
A magyarokkal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann napokon belül dönt a jövőjéről.

"Hamarosan döntés születik. 

Várhatóan a következő öt, hat, hét napban" - jelentette ki a szakember ügynöke.

Julian Nagelsmann
Nagelsmann már tárgyal a korábbi csapatával 
Fotó: Odd ANDERSEN / AFP

Volker Struth a Sky televíziós csatornának adott interjúban elismerte, hogy 

tárgyalásban van a Bayern Münchennel, de hozzátette, nemcsak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott klubbal áll kapcsolatban - írja az MTI.

Nagelsmann korábban már irányította a bajor sztárklubot. Menesztését követően tavaly szeptemberben vette át a Nationalelf irányítását, szerződése a hazai rendezésű kontinensviadal végéig szól. A 36 éves szakvezető korábban úgy nyilatkozott, már az Eb kezdete előtt szeretné tudni, hogy számolnak-e vele a jövőben, a német szövetség viszont az Eb-szereplés fényében döntene az esetleges hosszabbításról.

A német válogatott Skócia ellen kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd június 19-én a magyar csapattal találkozik Stuttgartban, a 23-i utolsó fordulóban pedig Svájc lesz az ellenfele.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.