Vágólapra másolva!
Az 1968-as mexikói olimpián aranyérmet nyert labdarúgónak, Nagy Lászlónak hamarosan a bal lábát is meg kell operálni, miután nemrég kisebb baleset érte, amikor autóba ült.

Nagy Lászlót baleset érte, amikor autóba ült

Tavaly megműtötték Nagy László jobb térdét, felszínpótló protézis van a lábában.

Nagy László műtétre vár Forrás: Ripost

Az Újpesti Dózsa legendás „aranycsapatának" balszélsője 19 éve kapta, ám az évek során ez elmozdult, töredezett, ezért újra cserélték. A 74 éves, 25-szörös válogatott, olimpiai bajnok futballista a Ripostnak elárulta,

nemrég kisebb baleset érte, amikor autóba ült.

"Az indulás előtt rossz döntést hoztam. Egykori csapattársam, Dunai Anti autójába szálltam be, amikor a jobb lábammal előre léptem, közben a teljes testsúlyom a balra nehezedett. Fájdalmat éreztem, egyensúlyomat vesztettem, elestem.

– emlékezett Nagy László.

A műtét miatt fociról szó sem lehet

Futballról persze azt követően sem lehet szó, hiszen futás közben, forgásoknál, irányváltozásnál fájnak a térdei, ráadásul a múltban csípőprotézist is kapott.

"Az új térdműtétre várva labda nélkül nehéz az élet...

Szerencsére idehaza a kiskutyámmal jókat passzolgatok. Persze néha előkerül a mankóm, hogy mindkét lábamat azonos mértékben terheljem."

Nagy László az otthonában nem hiányolja a kezelést, egy szakképzett hölgy rendszeresen masszírozza lábait és csípőjét, így reménykedhet, hogy hamarosan kerékpárra pattanhat.