Visszatérhet a Real Madrid csapatához a BL-győztes focista

Real Madrid, edzés, spanyol foci
(fromL) Real Madrid's Portuguese defender Fabio Coentrao, Real Madrid's Portuguese defender Pepe, Real Madrid's Brazilian midfielder Casemiro, Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo, Real Madrid's Brazilian defender Marcelo, Real Madrid's Croatian midfielder Mateo Kovacic and Real Madrid's Costa Rican goalkeeper Keylor Navas take part in a training session at Valdebebas training ground in Madrid on May 5, 2017, on the eve of the Spanish League match football match Granada CF vs Real Madrid CF. (Photo by GERARD JULIEN / AFP)
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint a francia Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának kapusa, Keylor Navas szívesen visszatérne korábbi sikereinek helyszínére, a Real Madridhoz.

A Real első számú kapusa, Thibaut Courtois a nyáron súlyos sérülést szenvedett, és az Európa-bajnokságot is biztosan kihagyja. A madridiak a helyére Kepa Arrizabalagát igazolták le, egy évre kölcsönben. Ezzel a legutóbbi átigazolási időszakban Keylor Navasnak nem volt lehetősége visszatérnie a spanyol fővárosba, a Costa Rica-i válogatott kapus ehelyett az angol Nottingham Foresttől visszarepült a PSG-hez.

Keylor Navas a PSG-ből visszatérhet a Real Madridba Forrás: AFP/Paul Ellis

Gianluigi Donnarumma stabil teljesítménye, és Navas kisebb sérülése miatt a Costa Rica-i kapus idén egyáltalán nem jutott szóhoz a párizsiaknál, akikkel a jelenlegi szerződése 2024 nyaráig szól.

Kepa és Navas szezon végi potenciális távozása miatt pedig a spanyol sajtóban felvetődött, hogy a PSG kapusa esetleg visszatér a Real Madridhoz.

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, 37 éves Navas a spanyol klubbal összesen 12 trófeát nyert, mielőtt 2019-ben Franciaországba igazolt.

Navas szívesen visszatérne Madridba

A Marca információi szerint

sem Navas, sem pedig a kapus családja nem érzi olyan jól magát Párizsban, mint korábban Madridban,

ezért aztán a Costa Rica-i válogatott focistának nem lenne ellenére, ha megkeresné őt a korábbi csapata.

Érdekesség, hogy 2017-ben Zinédine Zidane vezetőedző irányítása alatt

Navas éppen azért maradhatott a Real Madrid kezdőkapusa, mert a francia tréner bízott benne, és nem akarta Kepa Arrizabalagát szerződtetni.

A mostani edzőnek, Carlo Ancelottinak szintén az lehet a feladata, hogy döntsön Navas és Kepa között, noha a spanyol kapus kölcsönszerződése szintén nyáron jár le a Chelsea-től.