Autóbalesetet szenvedett Mario Balotelli

Yukatel Adana Demirspor v TUMOSAN Konyaspor - Turkish Super Lig 2023,Adana,Football,Soccer,sports,TUMOSAN Konyaspor,Turkish Supe Horizontal
ADANA, TURKIYE - OCTOBER 28: Balotelli (99) of Yukatel Adanademirspor gestures during the Turkish Super Lig week 10 soccer match between Yukatel Adana Demirspor and TUMOSAN Konyaspor at New Adana Stadium in Adana, Turkiye on October 28, 2023. Eren Bozkurt / Anadolu (Photo by Eren Bozkurt / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Autóbalesetet szenvedett az olasz válogatott csatár, Mario Balotelli, aki Olaszországban veszítette el uralmát a járműve felett.

A jelenleg a török Adana Demirspor csapatában szereplő focista Olaszországban, Bresciánál szenvedett balesetet, a helyszínen készült videó is, ami most a közösségi oldalakon kering.

Mario Balotelli Törökországban focizik Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Eren Bozkurt

A rövid leírások alapján a 33 éves focista egy Audi Q8-assal szenvedett balesetet, de szerencsére senki sem sérült meg komolyabban.

A 36-szoros olasz válogatott Balotelli állítólag kissé nehezen járva szállt be a mentőbe, és nem volt hajlandó megfújni az alkoholszondát.

A balesetben elvileg Balotellin kívül nincs más érintett, és ő is könnyen megúszta a történteket, azt egyelőre vizsgálják, pontosan mi történt, és persze azt sem tudni, Balotelli fogyasztott-e alkoholt, valamint az is kérdéses, mikor térhet vissza Törökországba, ahol egész jó formába lendült, utolsó öt bajnokiján ugyanis három gólt szerzett.

Mario Balotelli nemrég arról beszélt, hogy ő jelenthetné a megoldást az olasz válogatott csatárproblémáira.