Az olaszok focilegendája megnevettette a Real Madrid tinisztárját - videó

SSC Napoli v Eintracht Frankfurt - UEFA Champions League Soccer UEFA Champions League Napoli Eintracht Frankfurt Naples Round of 16 leg two SSC Napoli Chelsea Gianfranco Zola Stadio Diego Armando Maradona Giuseppe Maffia/NurPhoto Horizontal UEFA FOOTBALL
Former SSC Napoli and Chelsea player Gianfranco Zola looks on during the UEFA Champions League match round of 16 leg Two between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at Stadio Diego Armando Maradona on March 15, 2023 in Naples, Italy. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott kijutott a jövő nyári Európa-bajnokságra, mivel házigazdaként 3-1-re legyőzte a címvédő Olaszországot a selejtezők keddi játéknapján. A meccs után az olaszok egykori válogatott csatára, Gianfranco Zola fura módon dicsérte meg az angolok játékosát, Jude Bellinghamet, akit nagyon megnevetettek a szakkommentátor szavai.

A Real Madrid 20 éves középpályása tízes poszton játszott az angol csapatban, és kiváló teljesítményt nyújtott. Az elképesztően érett játékot bemutató fiatal játékost az olaszok korábbi legendás támadója, Gianfranco Zola is megdicsérte.

- mondta el a Chelsea egykori játékosa, és a Channel 4 csatorna munkatársai, beleértve Bellinghamet is, óriási kacagásban törtek ki.

Az angol játékos tíz spanyol bajnoki meccsen tíz gólt rúgott és két gólpasszt adott a Real Madridban ebben a szezonban.

Zolát a 20. század legjobb Chelsea labdarúgójának választották. Egész Anglia kedvence is volt a 90-es évek elején, ezt az is bizonyítja, hogy II. Erzsébet királynő a Brit Birodalom lovagjává ütötte a kiváló focistát. 2002-ig erősítette a kék gárdát, majd a Cagliariba igazolt, feljutott a Seria A-ba.

Az angoloknak a jövő évi lesz a 11. kontinensbajnoki részvételük. Az olaszok kijutása korántsem biztos, ugyanis a C csoportban az ukránok 3-1-re győztek Máltán, így ők a tabella második helyén állnak és három pont az előnyük, bár egy mérkőzéssel többet játszottak, mint Olaszország.