Klopp egy dologban kiemelkedőbb, mint bármelyik más edző Európában

KLOPP, Jürgen; SZOBOSZLAI Dominik
Linz, 2023. szeptember 21. Szoboszlai Dominik, a Liverpool SC játékosa (j) és Jürgen Klopp vezetőedző, miután a csapat 3-1-re győzött a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, az E csoport első fordulójában játszott LASK Linz-Liverpool FC mérkőzésen Linzben 2023. szeptember 21-én. MTI/EPA/Szilágyi Anna
Vágólapra másolva!
Az angol bajnokságban szereplő Liverpool német edzője, Jürgen Klopp egy egyedülálló rekordot tudhat magáénak az európai edzők között.

Amióta kinevezték Jürgen Kloppot a Liverpool élére,

Európa öt nagy bajnokságát tekintve egyetlen más menedzser sem tudott hátrányból fordítani a csapata élén annyiszor, mint Szoboszlai Dominik edzője.

Vasárnap a West Ham cspaatát fogadja Jürgen Klopp gárdája. A Liverpool a harmadik helyen áll öt kör után, és papíron jobb erőkből áll, mint a West Ham United, amely azonban egyelőre csak a címvédő Manchester Citytől kapott ki, tíz pontjával pedig hatodik a tabellán.

Szoboszlait Liverpoolban, Kerkezt pedig a Bournemouth-nál választották augusztus hónap legjobbjának, utóbbi csapatra vasárnap nehéz találkozó vár az ötödik helyen álló Brighton otthonában.