Vágólapra másolva!
Újabb elképesztő részletek derültek ki Neymar szaúdi átigazolását illetően, ugyanis az al-Hilal újdonsült sztárjának több több luxuskövetelés is volt, hogy aláírja a meglehetősen extrém szerződését.

A brazil sztár kétéves szerződést írt alá az al-Hilallal, ahol évente nagyjából 200 millió eurót fog keresni, ám a szerződés ezen felül is tartalmaz olyan luxuscikkeket, amik még szaúdi viszonylatban is extrémnek számítanak.

A búlvár hírekben rendre jól értesült The Sun úgy tudja, hogy engedélyezték Neymarnak, hogy együtt élhessen terhes barátnőjével, Bruna Biancardival, annak ellenére, hogy nem házasok – a szaúdi kormány eddig csak Cristiano Ronaldónak adott ilyen jogosultságot. A pár emellett egy 25 hálószobás, három szaunával és egy 400 négyzetméteres medencével felszerelt házban lakhat, amihez jár öt főállású lakáj, két takarítónő, egy séf és egy sofőr.

Neymar hihetetlen luxusban élhet Szaúd-Arábiában Forrás: AFP/-

A sztárfocista emellett több luxusautót is kért az al-Hilal tulajdonosaitól, többek között egy Bentley Continental GP, egy Aston Martin DBX és egy Lamborghini Huracan, amelyeknek összértéke nagyjából 600 ezer euró (nagyjából 230 millió forint). Plusz egy Mercedes G Wagon és egy Mercedes furgont is a rendelkezésére áll saját sofőrrel.

És ha mindez nem volna elég, Neymarnak gyakorlatilag semmire nem kell majd költenie, mivel ha bármikor utazni, repülni támadna kedve, akkor a szaúdiak ingyen magángépet biztosítanak neki a nap bármely időszakában, de vacsoráit és egyéb utazásait is fizetik. Az évi 200 millió eurós fizetése mellé pedig külön bónusz jár egy-egy Instagram-posztért, illetve ha nyer a csapat.