Szoboszlai a Bayernből kaphat riválist, kínos helyzetbe hozták Messi feleségét, megalázta leendő edzőjét a sportigazgató

Newcastle United v Liverpool FC - Premier League EPL Season 2023-4 Soccer Sunday 27th August 2023 Newcastle United vs Liverpool Premier League Horizontal FOOTBALL
Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Newcastle United and Liverpool at St. James's Park, Newcastle on Sunday 27th August 2023. (Photo by Robert Smith/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Ha bármiről lemaradt volna, akkor gyorsan mutatjuk, mik voltak a legérdekesebb sporthírek a szerdai napról. Nap összefoglaló.

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool szeretné leigazolni a német rekordbajnok Bayern München holland középpályását, Ryan Gravenberch-t. A Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Mersey-parti csapatnak égető szüksége van egy középpályásra.

Különös jelenetről készült felvétel terjed az interneten, amelynek főszereplője az MLS-ben szereplő Inter Miami sztárjának, Lionel Messinek a szuperszexi felesége, Antonela Roccuzzo. A gyönyörű nő ugyanis kis híján megcsókolta a férje egyik csapattársát.

Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója elmondta, hogy négy edzővel tárgyalt már, és a meghívására a szakemberek már voltak is a csapat diósgyőri mérkőzésén is. „Nagyon nehéz az igényeimnek megfelelni, most egy picit lejjebb adtam belőlük" - alázta meg a lendő edzőt.

Mindent egy helyen az Eb-ről