Cristiano Ronaldo Újpestre igazol? - így reagált az NB I-es csapat

fbl TOPSHOTS Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his team's first goal during the 2023 Arab Club Champions Cup semi-final football match between Saudi Arabia's Al-Nassr and Iraq's Al-Shorta at Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium in Abha on August 9, 2023. (Photo by Abdullah Mahdi / AFP)
Vágólapra másolva!
A profi labdarúgók átigazolásával és piaci értékével foglalkozó Transfermarkt honlapján az a döbbenetes hír jelent meg, miszerint az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo a szaúdi al-Nasszr csapatától az Újpest FC együtteséhez igazol. A klub a közösségi médiában humoros bejegyzésben reagált a portugál világsztárral kapcsolatos pletykára.

"A tárgyalások jól haladtak mindaddig, amíg a mezszámok elő nem kerültek. Mivel nálunk a 7-es és a 9-es mez is foglalt, így egyre távolodnak az álláspontok egymástól, jelenleg nem látunk rá esélyt, hogy a Paks otthonában lila-fehérben fusson ki a pályára" - írta meg a Nemzeti Sport, miként reagált pénteken a furcsa hírre az Újpest, amely a Facebook-oldalán egy humoros posztot is megosztott a portugál sztár "klubváltása" kapcsán.