Könnyen lehet, hogy Manuel Neuer már sosem lesz a régi

Training / team presentation FC Bayern Munich season 2023/2024. ball sports database DFL first division 23.24.2023 football player men professional footballer SOCCER FOOTBALL SP Spo Bundesliga league match football match 1st league 1 Bundesliga Horizontal
Manuel NEUER (goalwart FC Bayern Munich), action, single image, cut single motif, portrait, portrait, portrait. Team presentation FC Bayern Munich season 2023/2024 on July 23, 2023 in the ALLIANZARENA, football 1. Bundesliga? (Photo by Frank Hoermann/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Még mindig nem épült fel teljesen a világbajnokság utáni síbalesetéből a Bayern München és a német válogatott kapusa, Manuel Neuer.

Neuer a balul sikerült katari világbajnokság után ment síelni, de ott eltört a lába, meg is kellett műteni és azóta sem védhetett.

A Bayern télen megszerezte Yann Sommert, de a svájci kapust azóta már el is engedték az Internazionale csapatához, miközben Neuer még mindig nem a régi. A közelmúltban újra megműtötték, egy fémdarabot vettek ki a lábából.

Manuel Neuer visszatérése még mindig bizonytalan Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

A Bild beszámolója szerint még hónapokig tarthat, mire teljesen felépül a 37 éves kapus, ráadásul a beszámolók szerint a kapusnak komoly nehézséget okoz a labdák meglövése és a pontos célzás, ami komoly erőssége volt mindig, a lábmunkája volt mindig az igazi védjegye.

A kapus jobb lába sérült meg, és még mindig nem tud vele rendesen kitámasztani és a felugrásokkal is problémája van. A németek szerint akár még nyolc-tíz hét is kellhet, mire Neuer teljesen felépül.

Nagyon úgy tűnik, hogy az új szezont így Sven Ulreich kezdi majd meg a Bayern kapujában.